ÇANAKKALE"den eter koklatılıp bayıltıldıktan sonra bir otomobille kaçırıldığını ve Kayseri Otogarı yakınlarında kendisini otomobilden atarak kurtulduğunu öne süren 23 yaşındaki evli bir çocuk annesi T.D."in yalan söylediği ortaya çıktı. Televizyondaki bir arkadaşlık ilanından tanıştığı kişiyle buluşmak için Kayseri"ye geldiği belirlenen T.D., "Polise yalan beyanda bulunmak" suçundan ifadesi alındıktan sonra ailesinin yanına gönderildi.

Dün Kayseri Otogarı'nda sürekli ağlarken görevlilerce fark edilen T.D., Çanakkaleli olduğunu dün akşam saatlerinde Çanakkale SSK Hastanesi'ne muayene giderken, içerisinde 2 kadın 1 erkeğin bulunduğu otomobilin adres sorma bahanesiyle yanında durduğunu anlattı. Bu arada otomobilden inen bir erkeğin kendisine eter koklattığını söyleyen T.D., gözünü Kayseri Otogarı yakınlarında açtığını ve kendini otomobilden attığını iddia etti. Genç kadın haber verilmesi üzerine gelen polis ekibince Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

İLANDA TANIŞTIĞI KİŞİYLE BULUŞMAYA GELMİŞ

İddiayı ayrıntılı bir şekilde araştıran ve kadını sorgulayan polis, 3 yaşında bir erkek çocuk annesi T.D.'nin, bir ulusal televizyonda yayınlanan aşk ilanlarından tanıştığı kişiyle buluşmak için Kayseri"ye geldiğini, ancak buluşacağı erkeğin son anda, “Başım belaya girer. Sen evine dön” demesi üzerine otogarda sinir krizi geçirdiğini ortaya çıkardı. Polis bunun üzerine genç kadın hakkında, "Polise yalan beyanda bulunmak" suçundan tutanak düzenledi.

Bu arada T.D."nin Çanakkale'deki eşi 32 yaşındaki İ.D."ye telefonla bilgi verildi. Yalan söyleyip polisi olayan T.D."nin eşi, kendisiyle görüşen DHA muhabirine, “Eşimin ruhsal sıkıntıları vardı. Kendisi tedavi görüyor. Böyle bir şeyi neden yaptı bilmiyorum” demekle yetindi. T.D., gece yarısı otobüse bindirilerek Çanakkale"ye gönderildi./milliyet