Çine'de çaldıkları bir büyük baş hayvanı keserek kaçamaya çalışan hırsızlar kaza yapınca yakayı ele verdi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
Edinilen bilgiye göre; Çine"ye bağlı Doruımlar köyünde ikamet eden Ahmet Taşkın (68) isimli kişiye ait olduğu öğrenilen ve otlaması için araziye bırakılan bir adet büyük baş hayvan gece geç saatlerde S.K. (35) ve M.K. (28) isimli hırsızlar tarafından çalıntı. Bir süre yolda yürütülen hayvan tenha ir noktada kesilerek, etleri kamyonete yüklendi. Çaldıkları hayvan eti ile yola çıkan hırsızların hareketlerinden şüphelenen jandarma ekipleri, kontrol noktasında aracı durdurmaya çalıştı. Jandarmanın dur ihtarına uymayarak kontrol noktasından geçen araç sürücüsünün aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu, kamyonet şarampole devrildi. Araç içerisinde yapılan aramada kesilmiş vaziyette bir adet büyük baş hayvan ele geçirildi.
Olayla ilgili olarak gözaltına alınan zanlılar, adli makamlara sevk edildi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan olayla ilgili olarak başlatılan soruşturmanın devam ettiği bildirildi.