Aydın'da, otomobil çarpması sonucu 3 yaşındaki bir çocuk yaşamını yitirdi. Alınan bilgiye göre, Girne Bulvarı'ndan yolun karşısına geçmeye çalışan Selin Su Çiner'e (3), plakası ve sürücüsü henüz tespit edilemeyen bir otomobil çarptı.
Küçük çocuğun olay yerinde yaşamını yitirdiği kazada, otomobil sürücüsü olay yerinden aracıyla kaçtı.
Olay yerine yerine gelen Selin Su Çiner'in babası, annesi ve yakınları sinir krizleri geçirdi.
Baba Özgür Çiner, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Girne Bulvarı'nda, daha önce konulan tümseklerin belediye tarafından kaldırılmasının ardından araçların aşırı sürat yaptıklarını söyledi.
Bu arada görgü tanıkları otomobilin aşırı süratli olduğunu, kazadan sonra da hızını kesmeden yoluna devam ettiğini ve kaçarken yol kenarındaki bir turunç ağacına çarptığını ifade etti.

KAÇAN SÜRÜCÜ TUTUKLANDI
Aydın'da, 3 yaşındaki çocuğa çarparak ölümüne sebep olduktan sonra kaçan sürücü tutuklandı.
     Alınan bilgiye göre, Girne Bulvarı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan 3 yaşındaki Selin Su Çiner'e (3) çarparak olay yerinden kaçan otomobilin plakası, Aydın Emniyet Müdürlüğünce yapılan çalışmayla tespit edildi.
     Otomobilin sahibi Kamil Bacaksız (32), Aydın merkeze bağlı Ovaeymir beldesindeki işyerinde polis ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı.
     Bacaksız, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Aydın E Tipi Kapalı Cezaevine konuldu.
     Girne Bulvarı'nda yolun karşısına geçmeye çalışan Selin Su Çiner'e plakası ve sürücüsü tespit edilemeyen bir otomobil çarparak kaçmış, küçük çocuk olay yerinde yaşamını yitirmişti.