KOKAİN satın alıp içmek ve başkalarına uyuşturucu temin etmek suçlarından hakkında verilen 6 yıl 3 ay hapis cezası onanan Deniz Seki'nin hayatı adeta zehir oldu. Her yerde aranan Seki, sırra kadem bastı. Şarkıcının kaçmadığı, kanser olduğu iddia edildi. Daha önce iki kez operasyon geçirdiği 'kadın hastalığı' nüksettiği için tedavi gördüğü ve bu sorunu halleder halletmez teslim olacağı öne sürülen Deniz Seki'nin yumurtalıklarında 10 cm'lik kötü huylu kanser hücresi bulunduğu belirtildi. Ameliyat masasına yatmaya hazırlandığı günlerde yakalama kararının çıkarıldığı, tedavisini olduktan sonra teslim olacağı ifade edildi. 

HAPİSTEN KAÇAMAZ 
Tedavi için, cezasının infazının ertelenebileceğini düşünenlere ise hukukçulardan olumsuz görüş geldi. Avukat Feride Hilal İmal, cezanın infazının ertelenmesinin, kişinin akıl hastası veya ağır hastalıklara yakalanmış olmasıyla mümkün olduğunu söyledi. "Deniz Seki'nin kanser olması cezaevine girmesine, cezasının ertelenmesine engel değil" diyen avukat, "Cezaevinde de tedavi olabilir" şeklinde konuştu.

AMELİYAT OLMASI ŞART

YUMURTALIK kanseri teşhisi konulan Deniz Seki'nin ameliyat masasından kaçışı yok. 10 cm'lik kanser hücresininacil ameliyat gerektirdiğini söyleyen uzmanlar, tedavi süreci uzadıkça riskin daha da arttığını belirtiyor. Şarkıcının albüm çalışmaları ve konserleri nedeniyle ameliyatı ertelediği, karar verdiğinde de hakkında yakalama kararı çıktığıifade ediliyor. Güzel şarkıcının nerede ve kiminle olduğunu ise hiç kimse bilmiyor.

Ünlülerin başını uyuşturucu yedi

UYUŞTURUCU ünlülerin başını yaktı. Oyuncular Engin Günaydın, Sarp Apak, Hakan Yılmaz, Rıza Kocaoğlu ve Ersin Korkut ile şarkıcılar Mehmet Erdem ve Koray Candemir'in de aralarında bulunduğu 53 kişinin 'uyuşturucu ticareti yapmak' ve 'uyuşturucu madde kullanmak veya bulundurmak' suçlarından 2 ila 38 yıl arasında değişen hapis cezası istemiyle yargılanmasına başlandı. İstanbul 19. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, 11 tutuklu sanık ile oyuncularEngin Günaydın, Gökçe Özyol, Duygu Yetiş ve Erdem Baş'ın da aralarında olduğu 7 tutuksuz sanık katıldı. OyuncuHakan Yılmaz, örgüt kurmak ve uyuşturucu ticareti yapmak suçundan 20 yıla kadar hapis istemiyle yargılanıyor.

TAKVİM