Logitech Z515, ergonomisi ve teknik özellikleri ile ilgi çeken bir hoparlör sistemi. 2 adet 2 inç sürücüye sahip olan Z515, kablosuz teknolojisinden yararlanması ile ilgi çekiyor.
 
Logitech Z515 ile birlikte gelen bir USB Dongle sayesinde bilgisayardaki sesleri kablosuz ortamda aktarabiliyorsunuz. Yapmanız gereken tek şey, USB Dongle’i bilgisayara takmak. Herhangi bir kurulum gerektirmeyen bu işlem sayesinde, müzikleriniz kablosuz ortamda aktarılmış olacak.
 
Logitech Z515’in diğer bir özelliği. Bluetooth teknolojisini de desteklemesi. Bu ürün iPhone ve iPod cihazları ile rahatlıkla haberleşiyor. Kurulumu oldukça basit olması büyük bir avantaj. Buna ek olarak 3.5 mm girişi olması da iyi düşünülmüş bir özellik. Bu sayede farklı ses kaynaklarını da kullanabilirsiniz.
 
Yaptığımız testlerde Logitech Z515’den oldukça memnun kaldığımızı söylemeliyiz. 10 Saat’lik pil kullanım süresi birçok kişi için fazlasıyla yeterli. Kablosuz kurulumun çok kolay olması sevdiğimiz bir özellik. Buna ek olarak taşınabilirlikte de sorun yaşamadığımızı söylemeliyiz.
 
 Ürünün ses kalitesi gayet başarılı. Fakat bu üründen yüksek bir ses kalitesi beklemek yanlış olur. Bas seslerinde ses kaynağının Ekolayzır ayarını yapmak gerekiyor. Aksi takdirde özellikle baslarda istenilen performans elde edilmemiş olunur.
 
Sonuçta, Logitech Z515 kendi sınıfının en başarılı ürünü olduğunu söylemeliyiz. Bluetooh teknolojisini kullanan taşınabilir hoparlörler arasında oldukça iyi bir performansa sahip.