Başlatılan yeni kampanya kapsamında, Siemens veya Panasonic markalarından belirlenen kablosuz telefon modellerinden satın alan müşterilere, şehiriçi 500 dakika konuşma hediye veriliyor.

Kampanya, Türk Telekom Pazarlama ve İletişim Başkanı Erem Demircan, Türk Telekom Satış Başkanı Aydın Çamlıbel, Siemens Ev ve Ofis İletişimi Bölümü Genel Müdürü Demet Savaş ve Tekofaks Komünikasyon ve Tüketici Elektroniği Pazarlama A.Ş Genel Müdürü Serhat Tatlı'nın katılımıyla gerçekleştirilen basın toplantısıyla duyuruldu.

Toplantıda kampanya ile Türkiye kablosuz telefon (DECT) pazarının büyümesinin hedeflendiği açıklandı. Kablosuz telefonlarla kullanıcılar rahat ve ucuz bir şekilde konuşma imkanı yakalarken bir yandan da ev ve iş yerlerinden SMS atma/alma, telefon rehberi oluşturma, arayan numarayı görme, zil sesi değiştirme ve diğer kullanım özellikleri sayesinde pek çok olanağa da sahip oluyor.

Diğer taraftan, SMS özellikli kablosuz telefonu olan tüm müşteriler, Türk Telekom'un SMS gönderimini yaygınlaştırmak amacıyla 1 Temmuz 2008 itibari ile uygulamaya koyduğu ve devam eden SMS Kampanyası ile yılsonuna kadar bedava SMS gönderiminden yararlanabiliyor. SMS Kampanyası kapsamında ayda 3 bin adede kadar şebeke içi (internet üzerinden SMS gönderimi hariç) SMS gönderimi kampanyadan yararlanan Türk Telekom müşterilerine ücretsiz sunuluyor.

Tüm Türkiye'de başlatılan kablosuz telefon kampanyasında sunulan bedava dakikalar 24 Ekim'e kadar geçerli olacak. Kampanyaya Siemens SHC'nin A260, C450, S670 ve SL370 modelleri ile Panasonic'in KX-TG1100, KX-TG7200, KX-TG7220, KX-TG8070, KX-TG8090 ve KX-TG8220 modelleri dahil bulunuyor. Hediye dakikalar, satın alınan SMS özellikli kablosuz telefonların kutuları içerisindeki şifreli kartlarda sunuluyor. Belirtilen model kablosuz telefonlar, kampanya dâhilindeki satış noktalarında satışa sunuldu.