3 dakika sonra sakatlanıp soyunma odasına gitti. Fenerbahçe, 3 oyuncu değişikliği hakkını kullandığı için son 10 dakikayı 10 kişi bitirdi.

Fenerbahçe'ye geldiği günden beri sakat olan Josico, sarı lacivertli takımı Gaziantep maçında sadece 3 dakika sahada kalabildi. 79. dakikada Selçuk Şahin'in yerine oyuna alınan Josico, 82. dakikada sağ baldırını tutarak oyunu terk etti. Üstelik yedek kulübesi yerine Josico oyundan çıktıktan sonra doğruca soyunma odasına gitti.

Sağ adelesinde yırtık şüphesi

Josico bunu ilk kez de yapmıyor. Fenerbahçe'nin Portekiz'de Porto ile oynadığı ve 3-1 kaybettiği Şampiyonlar Ligi maçının devre arasında oyuna dahil olan Josico, yine sakatlanarak 53. dakikada yerini Burak Yılmaz'a bırakmıştı. Sağ arka adelesinde yırtık şüphesi bulunan İspanyol futbolcunun durumu bugünkü MR'dan sonra belli olacak.

Hatalı pas!
Gaziantepspor"un golüne hatalı pası ile katkıda bulanan Josico, sakatlanıp sahayı terkederken, onun dışarı çıkışı ile birlikte Fenerbahçe biraz ivme kazandı. On kişilik Fenerbahçe, Josico"nun sahayı terkedişi ile birlikte cana geldi ve beraberliği kurtardı.

MİLLİYET