Takım arkadaşlarının Kayseri deplasmanından döndüğü saatlerde, Ortaköy Supper Club'da elinde sigara, eğlenirken yakalanan Jo, G.Saray camiasının tepkisini çekti Galatasaray'ın ara transferde kadrosuna kattığı ancak Antalyaspor kupa maçında sakatlanan Jo, takım arkadaşları Kayseri deplasmanından dönerken İstanbul gecelerini keşfe çıktı. Geçtiğimiz cumartesi gecesi Ortaköy'deki Supper Club'a giden Brezilyalı futbolcu, gece kulübünde puro içtiği esnada Fox TV tarafından görüntülendi.

Antalyaspor maçında ayak bileğinden sakatlanan ve 5 hafta sahalardan uzak kalacak olan sambacı, takım arkadaşlarının 0-0 biten Kayserispor deplasmanından uçakla İstanbul'a döndüğü saatlerde gece kulübünde görülmesi sarıkırmızılı yönetimin tepkisini çekti. Futbol AŞ Genel Müdürü Adnan Sezgin'in Jo ile görüşeceği ve yönetimden çıkacak karara göre para cezası da verebileceği öğrenildi.

KAZIM SONUNU HAZIRLAMIŞTI

Fenerbahçe'li Colin Kazım da takımının Şükrü Saracoğlu Stadı'nda maç oynadığı saatlerde Beyoğlu'nda 360 adlı mekanda eğlenirken görülmüş, ardından oyuncunun ifadesiyle bu haberi yalanlayan Fenerbahçe kulübü, fotoğraflar ortaya çıkınca geri adım atmış ve devre arasında milli oyuncuyla yollarını ayırmıştı-milliyet