BMW'nin varisi Susanne Klatten jigolo Helg Sgarbi'nin arkasında bulunan İtalyan tarikat lideri Ernano Baretta'dan şantajla alınan 7 milyon euroyu geri istedi. İtalya'nın en ünlü avukatlarından Carlo Taormina'yı tutan tarikat lideri Baretta, Susanne Klatten'ı seks sırlarınır kayıtlı olduğu videoyu mahkemede yayınlamakla tehdit ediyor.

Avukat, bu davanın sadece bir aşk ilişkisi olduğunu, müvekilliyle ilgisi olmadığını iddia ediyor. Klatten ise jigolo Sgarbi'ye şantajla kaptırdığı 7 milyon euroyu almaya çalışıyor.

Alman milyarderin seks sırlarını mahkemede ifşa etmeyi planladıklarını açıklayan avukat Taormina, "Onun seks sırlarının kayıtlı olduğu videoların mahkemede yayınlanması için talepte bulunacağız" dedi. Taormina ayrıca Alman milyarderi, jigolo sevgilisiyle ne kadar sıklıkla cinsel ilişkiye girdiğini de mahkemede açıklamak istediğini söyledi.

Eğer mahkeme, 9 Nisan'da yeni bir dava açılmasını kabul ederse BMW'nin varisi Alman milyarderi zor günler bekliyor.


DÜNYADAN KISA KISA...

GAZETE ÇALIŞANINI DÖVEREK ÖLDÜRDÜLER
Rusya'nın başkenti Moskova'daki yerel bir gazetenin sayfa tasarımcısının feci şekilde dövüldükten sonra öldüğü ileri sürüldü. Moskova'nın Himki semtindeki Grajdonskoy Soglasiye gazetesinin editörü Anatoliy Yurov yaptığı açıklamada, gazete çalışanlarından Sergey Protazanov'un cumartesi günü çok feci şekilde dövüldüğünü ve hastaneden taburcu edildikten sonra pazartesi günü hayatını kaybettiğini söyledi.

TROPİKAL KUŞAĞIN DOĞUMA ETKİSİ
Bilim insanları tropikal kuşağın doğum üzerindeki etkilerini araştırdı. Ortaya ilginç bir sonuç çıktı. ABD'nin Georgia Üniversitesi'nden Kristen Navara ve ekibi, 1997-2006'da 202 ülkeden alınan verilerde, sıcak ve soğuk bölgelerle tropikal enlemler arasında doğan erkek ve kız bebeklerin oranında büyük farklılıklar belirledi.

KİRALIK KATİLE ÖMÜRBOYU HAPİS

Kanada'da 27 kişiyi öldüren kiralık katil, ömür boyu hapis cezasına çarptırıldı. Gallant'ın dün Quebec Adliye Sarayı'ndaki son duruşmasına maktullerin yakınları da katıldı. Gallant'ın, kurbanlarını nasıl öldürdüğünü en ince detaylarıyla anlatması, maktul yakınlarının acısını tazeledi. Kendisini gözyaşları ile dinleyen maktul yakınlarından özür dileyen katil, "beni affetmeyeceklerini biliyorum. Yaptığımı savunacak değilim ve verilecek ceza ne olursa olsun şimdiden kabul ediyorum" dedi.

HÜRRİYET