Aydın-Denizli yolu Köşk ilçe girişinde bir şahsı aracı ile çarparak ölümüne sebebiyet veren ve kazadan sonra aracı ile birlikte kaçan zanlı jandarmanın takibi sonucu yakalandı. Olaydan sonra ıssız bir yerde bulunan kapalı bir alana saklanan 09 AP 165 plakalı araç ile birlikte aracın sürücüsü H. G. jandarma tarafından gözaltına alındı.
Bilindiği gibi önceki gece Aydın-Denizli Karayolu Köşk Tariş karşısında Ovaköylü 60 yaşındaki Mustafa Sezgin bisikleti ile giderken aynı istikamete giden ve plakası tespit edilemeyen bir kamyonet tarafından çarpılmıştı. Ağır yaralı olarak Atatürk Devlet Hastanesi"ne kaldırılan Mustafa Sezgin hayatını kaybetti.
Kazadan sonra çevrede araştırma yapan jandarma, yaşlı şahsı çarpıp kaçan kamyoneti aramaya başladı. Kamyonet sabaha karşı Köşk ilçesinde bulunan ve atıl durumda olduğu bildirilen bir mandıranın deposuna saklanmış halde bulundu. 09 AP 165 plakalı araçta incelemeler yapan ekipler bisikletli yaşlı şahsı çarpıp kaçan aracın bu araç olduğunu tespit etti.
Daha sonra araçla birlikte, yaşlı şahsı çarpıp kaçan sürücüsü H.G. gözaltına alındı. Kazada hayatını kaybeden Mustafa Sezgin toprağa verilirken, gözaltına alınan sürücü adliyeye sevk edildi.