Türkücü İzzet Yıldızhan, İzmir'de nisan ayında açılışını yapacağı 4 Yıldızlı Yıldızhan Otel'i basın mensuplarına tanıttı. 
 
2010 yılı nisan ayında İzmir Çankaya'da temellerini attığı 21 katlı 116 oda ve 250 yataklı otelin kaba inşaatını basın mensuplarıyla birlikte gezen İzzet Yıldızhan, İzmir'e ve Türkiye'ye böyle bir tesis kazandırmaktan mutluluk duyduğunu dile getirdi. 
 
Yıldızhan Otel'in 2012 yılı 1 nisan tarihinde hizmete gireceğini belirten İzzet Yıldızhan, otelin 21 katını tek tek gezerek kontrol etti. İşçilerden bilgi alan İzzet Yıldızhan "Hiç aklımda yokken ruhani bir mesaj sonrası İzmir'de yatırıma karar verdim" dedi. 
 
200 KİŞİ ÇALIŞACAK 
 
Bir yandan 4 Yıldızlı otelin inşaatı ile uğraşıp haftanın 3 gününü İzmir'de geçiren, bir yandan da yeni albüm çalışmalarına devam aden Yıldızhan "2012 baharı İzzet Yıldızhan'ın ayı olacak. 200 çalışanın olacağı ve ortalama bu sayının aileleri ile birlikte bin kişinin ekmek yiyeceği Yıldızhan Otel'i hizmete açarken, herkes tarafından konuşulacağına inandığım yeni albümüm de müzikseverlerle buluşacak" diye konuştu.