İzci Lideri Leyla Dirioğlu yaptığı konuşmasında; “Nazilli"de Zafer İlk Öğretim Okulu bünyesinde İzci Kümesi oluşturduk. İzci Lideri arkadaşlarımız Cihangir Bakır, Yasin Çaylın ve Hakkı Arsal ile birlikte izcilik çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Şu anda 23 izci öğrencimiz var. Şu anda Nazilli"de Volaka Diyaliz merkezinde sağlık personeli olarak görev yapıyorum. Amacım İzcilik çalışmalarının Nazilli"de yaygınlaşmasını ve izcilik çalışmalarına da elimden geldiğince katkı sağlamaktır. Bunun içinde çalışmalarımız anlatmak ve desteğini almak üzere Nazilli Belediye Başkan yardımcımız İbrahim Özkan"a İzci Kümesi olarak yaptıklarımız çalışmalarımız anlattık. Kendilerinden izcilik konusunda destek sözü aldık. Bu destek beni olduğu gibi izci lideri arkadaşlarımız ile birlikte izcilerimizi de sevindirdi” dedi.
Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan"da Nazilli"nin sosyo-kültürel yapısını her zaman koruyacaklarını ve destekleyeceklerini belirterek “Biz Nazilli Belediyesi olarak ilçemiz içerisinde yapılan ve yapılması istenen tüm sosyal, kültürel faaliyetleri ile sportif faaliyetlerin destekçisiyiz. Belediye olarak da imkânlarımız ölçüsünde de bu gibi faaliyetlerde bulunan kişi veya kuruluşlara yardımcı olmaya çalışıyoruz” dedi.
Nazilli Belediyesi Nikah Salonunda Nazilli Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan"ın konuk ettiği İzci Liderleri ve İzciler yapılan sohbet sonunda izcilik faaliyetleri için Belediyenin desteğini istediler. Ziyaretin sonunda Zafer İlköğretim Okulu İzcileri, Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Özkan"a çiçek takdim ederek hatıra fotoğrafı çekildiler. iha