Yapılan seçimler sonunda İlçe İzci Kurulu yönetimine Sadullah Kuşada İlköğretim Okulu"ndan Rasim Yavuzyılmaz ve Haşim Marangoz ile Nebahat Alpan İlköğretim Okulu"ndan Ramazan Çal seçildi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Yaşar Ünal Başkanlığında ilk toplantısını gerçekleştiren Söke İzci Kurulu görev dağılımını yaparken; İzci Kurulu Başkanlığına Rasim Yavuzyılmaz, Saymanlığa Haşim Marangoz, Sekreterliğe Ramazan Çal getirildi. Ayrıca Yönetim Kurulunun ilk toplantısında ilçe önderleri de seçildi. Yavrukurt önderi Selahattin Aksoy, izci önderi Abdullah Yılmaz olurken; ergin izci önderi Ali Keskin olarak belirlendi.
Yeni yönetim kurulunun izci camiasına ve Söke"ye hayırlı olmasını dileyen İzci Kurulu"nun yeni Başkanı Rasim Yavuzyılmaz; “Söke"deki izciliğin her noktasında emeği ve katkısı olan eski ilçe izci kurulu Başkanımız H.Hüseyin Ertuğrul, emekli olması nedeniyle yönetimde görev almamıştır. Kendisini her zaman minnetle anacağız. İzcilik faaliyetlerimiz belirlenen program çerçevesinde yürütülecek” dedi.