AYDINPOST HABER SERVİSİ- Turistlik Park’ta düzenlenen basın toplantısında İlçe Başkanlarının tanıtımını yapan İyi Parti İl Başkanı Recep Taner, “Önümüzdeki seçimlerde genel başkanımız Meral Akşener’i Cumhurbaşkanı olarak göreceğiz” açıklamasını yaptı. Kurucu ilçe başkanlığına seçilen başkanlara yetki belgeleri verildi.

Ayrıca 12 Ocak’ta Aydın’a gelmesi planlanan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’in programının 10 Şubat’a ertelendiğini duyurusunu yapan Taner’e, İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi eski TBMM Başkanı İsmet Sezgin'in yeğeni emekli Büyükelçi Aydın Adnan Sezgin, eşlik etti.

İYİ Parti Aydın Teşkilatı tanıtım toplantısına çok ilçe başkanları ve çok sayıda partili katıldı.

“59 İLİMİZDE TEŞKİLATLANMAYI TAMAMLADIK SEÇİMLERE GİRMEME İHTİMALİMİZ OLAMAZ”

Seçime girmeme ihtimallerinin olmadığını söyleyen Taner, “İYİ Parti’nin YSK tarafından seçimlere giremeyeceği yönünde söylemler dolaşıyor. Siyasi partiler kanununa göre bir parti kurulduğu tarihten ülke genelinin yüzde 51’inde ve o illerin üçte birinde teşkilatlanmasını sağladığı takdirde daha sonra yapılacak olan seçimlere katılma hakkını elde eder. 2017 itibari ile içinde Aydın’ın da bulunduğu 59 ilimizde teşkilatlanmayı tamamladık. Dolayısıyla bizim seçime girememe gibi bir ihtimalimiz yok” açıklamasını yaptı.

YENİ KURUCU İLÇE BAŞKANLARI

İYİ Parti Kurucular Kurulu Üyesi Adnan Sezgin ise Kurucu ilçe başkanlarına yetki belgelerini verdi.

İYİ Parti Aydın ilçe başkanları şu şekilde sıralandı; Germencik İlçe Başkanlığı’na Enver Akgün, Kuyucak ilçe başkanlığına Ömer Gürkan Kılınç, Karacasu İlçe Başkanlığı’na Hasan Dinç ve İncirliova İlçe Başkanlığı’na Mustafa Ali Ayrancı

İYİ Parti Aydın İl Başkanlığı Divanında şu isimlerden yer aldı; Recep Taner, H. İbrahim Aktemur, Sabri Küçük, Ahmet Ertürk, Murat Saltık, Arif Mutlu, Yaşar Çelebi, Cihat Öztürk, Buket Saran, Gülcan Toprak, Süleyman Demirci, Fevzi Köse, Şevki Çıldır ve Betül Akçanal

img_8546-001.jpgimg_8540.jpgimg_8572.jpgimg_8591.jpg