Tanıtım programında konuşan İl Başkanı Recep Taner, konuşmaya Kudüs’te hayatını kaybeden Müslümanlara başsağlığı dileyerek başladı. Taner, “Bizim inancımız o ki bu ülkeden çıkacak olan güçlü irade, Aydın’ın yarınlarının şekillenmesinde en büyük etken olacaktır” dedi. Recep Taner, toplantıda 60 Darbesinin yıldönümü olan 27 Mayıs’ta Cumhurbaşkanı adayları Merak Akşener’in Aydın’a geleceğini de duyurdu.

Milletvekilliği Genel Seçimleri için İYİ Parti’den aday adayı olan isimler şu şekilde oluştu; Ahmet Ertürk, Ali Küpelioğlu, Atilla Atlayıcı, Aydın Adnan Sezgin, Betül Akçanal, Buket Saran, Can Ataş, Emrah Kaplan, Fevzi Köşe, Gülcan Toprak, İbrahim Aktemur, Hakan Hilmi Yaman, Haldun Türkşen, Hamit Uçman, Mehmet Baldır, Mehmet Onursal, Mehmet Reşat Taşdemir, Mehmet Yavuz, Müesser Özer, Nurhayat Bilgili, Orhun Çetin, Ömer Saruhan Gedik, Pınar Öncer, Rabia Kahve, Recep Çalışkan, Semra Yücel, Süleyman Demirci, Şule Tuntaş, Volkan Güleç, Galip Keçelioğlu, Zahide İmer.

Milletvekili aday adaylarının tanıtımının ardından diğer partilerden İyi Parti’ye katılan yeni üyelere rozet takıldı.

METAL YORGUNLUĞU OLAN PARÇA CIVATA TUTMAZ

Taner, “AKP genel başkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da dediği gibi AKP’de metal yorgunluğu var. Metal yorgunluğu denilen etkenin kurtuluşu yoktur. Eğer bir parça metal yorgunluğuna uğramışsa o parça kullanılamaz. Metal yorgunluğu olan parça cıvata tutmaz, hiçbir işe yaramaz” dedi.

img_9477.jpgimg_9501-001.jpgimg_9518.jpgimg_9522.jpg