Lüks otomobille kamyonun altına girerek ölen üniversite öğrencileri Melih Enes Bülbül ile Egemen Acar"ın "hız yüzünden öleceklerini", 15 ay önce paylaşım sitesi Facebook"taki yazışmalarında esprili bir şekilde anlattıkları ortaya çıktı

Önceki gün Zonguldak Ereğli"den Alaplı yönüne giden otomobil, sürücüsü Mehmet Enes Bülbül"ün (21), direksiyon kontrolünü yitirmesi sonucu kontrolden çıkarak karşı yönden gelen kamyonun altına girdi. Otomobil sürücüsü ile yanında oturan arkadaşı Egemen Acar olay yerinde öldü. Ereğli"de sac ticareti yapan bir işadamının oğlu olan Yeditepe Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü 3"üncü sınıf öğrencisi Melih ile Bahçeşehir Üniversitesi öğrencisi Egemen"in cenazeleri dün gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kazanın, aşırı hız ve hatalı sollama sonucu meydana geldiği belirtilirken Melih ve Egemen"in, paylaşım sitesi Facebook"ta 13 Mayıs"daki yazışmaları hız tutkularını gözler önüne serdi. Egemen, 200 kilometre ile giderken hız göstergesinin fotoğrafını çekerek sitesine koyan Melih"e, "Yalnızken 200 yapıp, çekiyosun. Helal olsun kardeşim. Bir de İstanbul içi 250"yi beraber göreceğiz, sözün var" diyor. Melih ise "İnşallah kardeşim. Ölene kadar böyle. Tutku bu ne yapalım. Bundan ölecez zaten sanırım"diye karşılık veriyor. Melih, aynı fotoğrafın altına, "Arkadaşım manyak mısın? Yavaş gitsene, nedir bu hız merakı?" diye yazan bir başka arkadaşına da, "Kardeşim merak değil bu, tutku, zamana meydan okumak" yanıtını veriyor. Melih "En sonunda 200 kilometre hızla viraja girmeyi başardın mı? Tebrik ederim" diyen başka bir arkadaşına ise, "Bu hızla viraja girmeye başlayalı çok oldu da, şimdi bu hızla yanlamaya çalışıyoruz. Drift is an art (otomobili kaydırmak bir sanattır)" diyor.

İşte o diyalog

MELİH Enes Bülbül"ün Facebook"taki arkadaşlarıyla yazışmaları şöyle:

Ö.Ç.: Yavaş gitsene, nedir bu hız merakı?

Bülbül: Tutku bu. Zamana meydan okumak.

M.E.: 200 km hızla viraja girmeyi başardın mı?

Bülbül: Bu hızla viraja girmeye başlayalı çok oldu da, şimdi yanlamaya çalışıyoruz. (Otomobili kaydırmak)

M.Y.A.: Bari emniyet kemerini tak.

Bülbül: Bak o beni fena bozuyor işte.

A.G.: BMW"si var, 200"e hız diyor adam ya. İbrenin hakkını ver aslanım, bekliyoruz o resmi de :)

Bülbül: Hem kullanıp hem resim çekmeye kalkınca bu kadar oluyor. O da gelir yakında.

Egemen Acar: Yalnızken 200 yapıp çekiyosun. Helal olsun kardeşim. Bir de İstanbul içi :) 250"yi beraber görecez sözün var:)

Bülbül: İnşallah kardeşim. Ölene kadar böyle. Tutku bu ne yapalım:):) (Bundan ölcez zaten sanırım)

Acar: Allah korusun kardeşim...

Bülbül: Ahmet abi ayıp oluyor ha. Ölmemizi mi istiyorsun? Bu kadar belli edilmez ki...

A.G.: Hepimiz ölecez aslanım :))

Bülbül: Abi ölecez de senin niyet belli direk ha:):) Neyse saygılar, hürmetler. Abimizsin, ne kadar niyetin bozuk da olsa:)

A.G.: Ölün mölün bizi alırlar içeri, ben silim bunları.

VATAN