Teknik direktör Rijkaard'ın istekleri doğrultusunda önceliğin santrforda olacağı öğrenildi. Yurt dışındaki arayışlarına başlayan sarı-kırmızılıların gündemindeki ilk ismin İsveç'in AIK takımında oynayan Ivan Obolo olduğu öğrenildi. Uzun boyu ve hava toplarındaki hakimiyeti ile bilinen İsveçli golcünün transferi için Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel görevlendirildi.

Üstünel'in menajerler tarafından önerilen futbolcuyu birkaç izlemeye gideceği, beğenilmesi halinde transferi için kendisi ve kulübüyle masaya oturacağı kaydedildi. Sarı-kırmızılılarda ayrıca geriden oyun kurabilecek bir stoper arayışı da sürüyor. Transferde fazla para harcamak istemeyen G.Saray yönetimi, bonservisi elinde olan, maliyeti düşük futbolcular üzerinde duruyorlar. G.Saray'da transferde kiralama yöntemine gidilmesi görüşünün de hakim olduğu belirtiliyor.

Brezilya'da yıldız G.Saray'da yedek

Brezilya'nın İngiltere'yi 1-0 yendiği hazırlık maçında, Nilmar'ın attığı kafa golünün asistini yapan Elano, Salı günü Umman'la oynanacak hazırlık maçından sonra İstanbul'a dönecek. G.Saray'da yedek soyunan ancak Brezilya Milli Takımı'nda on birde kendisine yer bulan yıldız futbolcu, İngiltere maçındaki performansıyla göz doldurdu./yeni şafak