Dün gece saat 02:30 'a kadar Cengiz Topel ile 2. görüşme için Crowne Plaza'da bekleyen Karaman bu görüşmenin gerçekleşmemesinin ardından bu sabah yapılan idmada çıkmadı.

Bu sabah saat 10:30'da başlayan idmana kulüp içerisinde olmasına rağmen çıkmayan teknik direktör Hikmet Karaman'ın yönetime olan tepkisini bu şekilde belirttiği ve istifa kararı aldığı öğrenildi. Bu gelişmelerin ardından Onursal Başkan Cemal Aydın'ın devreye girmesi ve bugün saat 13:00 da yapılan görüşmede Başkan Cengiz Topel Yıldırım'ın şartları kabul ederek bazı sözler vermesi üzerine Karaman'ın istifanın eşiğinden döndüğü bildirildi.

Olaylı geçen sezon açılış töreninde yaşanalardan dolayı barışmak isteyen Ankaragücü taraftarından yaklaşık 100 kişilik bir grup bu sabah yapılan idmanı izlemek için kulübe geldi. İdman sırasında adı bir dönem Ankaraspor ile anılan kaleci Serkan Kırıntılı'nın aleyhinde tezahhürat edilmemesi dikakt çekerken futbolcular ve teknik heyet taraftarın ikram ettiği baklavadan tattılar.

İdman sona erdikten sonra 100 kişilik taraftar grubu teknik direktör Hikmet Karaman'ın odasının bulunduğu binanın önünde sevgi gösterisinde bulunmasının ardından Karaman balkona çıpık taraftarı alkışlayarak bu jeste karşılık verdi.
Hürriyet