Aydınspor Kulüp Başkanı Kemal Özdemir; Aydınspor yönetimi olarak görevlerinin başında olduklarını ve istifa ettikleri yönünde çıkarılan söylentilerin gerçeği yansıtmadığını belirtti.
Dün akşam saatlerinden itibaren yerel ve ulusal basın organlarının Aydın temsilcileri tarafından telefonla arandığını açıklayan Aydınspor Kulüp Başkanı Kemal Özdemir; basın mensupları tarafından kendisine istifa edip etmediğinin sorulduğunu söyledi. Konuyu araştırdığında farklı bir durumla karşılaştığını belirten Başkan Özdemir; “Birileri benim adımla istifa ettiğimi açıklayan bir mesajı gazetecilere ve diğer bazı kişilere göndermiş. Bunun üzerine gazeteci arkadaşlar bana dönüp mesajın doğruluğunu teyit ettirmek istedi. Ben böyle bir mesaj atmağımı ve istifa etmediğimi söyledim. Aydınspor yönetimi olarak birlik ve beraberlik içerisinde görevimizin başındayız. İyi günde ve kötü günde bize verilen bu görevi en iyi şekilde yapmaya çalışacağız. Yönetim ve Aydınspor camiası olarak hep birlikte Aydınspor"u layık olduğu yerlere ulaştırmak için mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
Dünyadaki birçok büyük takım ve diğer kulüpler gibi Aydınspor"un da kötü sonuçlar alabileceğine işaret eden Başkan Özdemir; “2 Hafta üst üste yenildik diye, takımı bırakıp gitmemiz gibi bir şey olamaz. Herkes mağlup oluyor. Nasıl kazandığımız zaman seviniyorsak, yenildiğimiz zamanda üzülüyoruz. Ama biz en iyisine ulaşıncaya kadar görevimizin başında olacağız. Aydınspor her maçına mutlak galibiyet parolasıyla çıkıyor. Hafta sonu oynayacağımız Torbalıspor maçından da galip ayrılmak istiyoruz. Teknik heyetimiz ve sporcularımız bu amaca yönelik olarak çalışmalarını sürdürüyor. Sezon sonuna kadar en iyi şekilde mücadelemizi sürdürüp, hedeflerimize ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.