Galatasaray Başkanı Adnan Polat, Harry Kewell ve Milan Baros'un sezon sonunda gitmek istemeleri durumunda satabileceklerini söyledi. Başkan Polat, “Kewell'ın 2010, Baros'un ise 2011'de sözleşmeleri sona eriyor. Hacettepe maçı dönüşünde taraftarların tepkileri bu iki oyuncuyu korkutmuş. Bu konuda bir rahatsızlıkları var. Eğer bana gelip 'biz ayrılmak istiyoruz' derlerse, oturur konuşur, gerekirse satarız. Ama biz Kewell ve Baros'tan çok memnunuz. İkisiyle de uzun yıllar daha çalışmayı istiyoruz” dedi.

KEWELL'DA ISRARLI

Polat bu açıklamalarına karşın Kewell'ın takımda kalması için istekli olduklarını söyleyerek, “Kewell'ın sözleşmesi önünümüzdeki yıl sona eriyor. Oturup konuşacağız ve kalması için şartlarımızı zorlayacağız” dedi. Gelecek dönem için transfer çalışmalarının sürdüğünü söyleyen G.Saray Başkanı, “G.Saray'da transfer hiçbir zaman bitmez. Sezon başından bu yana çalışmalarımız vardı. Şimdi de bazı oyuncularla görüşüyoruz. Seneye mutlaka kadroda değişiklikler olacak” ifadelerini kullandı.


Feldkamp Haziran'da ayrılıyor

Ekim ayında teknik danışman ve alt yapı sorumlusu olarak tekrar göreve gelen Karl Heinz Feldkamp, Haziran ayının başında G.Saray'dan ayrılıyor. Başkan Adnan Polat'ın isteği üzerine tekrar G.Saray'a gelen ve yaklaşık 9 aydır alt yapı ile ilgili çalışmalar yapan Alman teknik adam, Başkan Polat'a Haziran ayında ayrılacağını iletti. Alt yapı ile ilgili bütün hazırlıklarını tamamladığını bildiren Kalli, raporlarını mayıs ayı sonunda başkan Polat'a verecek.