Kirli ve hijyenik olmayan ortamları temizleyerek daha sağlıklı hava sirkülasyonu sağlayan ürünün kullanım alanları ise tahmin edemeyeceğiniz kadar geniş.

 

Sebebi ne olursa olsun, ortamdaki kötü koku yalnızca rahatsızlık vermez, aynı zamanda gözle görülemeyen zararlıların havada dolaşmalarına neden olarak sağlığımızı da tehdit eder. Yaşadığı çevreye saygılı, doğaya karşı sorumluluğunu yerine getiren bilinçli tüketicilerin temizlik markası Ecolinn tarafından üretilen Ecopower Antibakteriyel Genel Dezenfektan, nedeni ne olursa olsun tüm kötü kokuları yok ediyor ve temiz hava dolaşımı sağlıyor.
 
Ecopower Antibakteriyel Genel Dezenfektan’ın bağımsız test kuruluşları tarafından onaylı özel formülü, hem kötü kokuları anında yok ediyor hem de klima ve soğutma üniteleri, havalandırma filtreleri, hava boruları ile otobüs ve binek araçların klima ve havalandırmalarında kullanılarak mikroskobik zararlılara yaşama şansı vermiyor. Kirli ve hijyenik olmayan ortamları temizleyerek daha sağlıklı hava sirkülasyonu sağlayan ürünün kullanım alanları çok geniş. Hastaneler, işçi çalışma ve soyunma alanları, banyolar, oteller, mutfaklar ve okullar başta olmak üzere kalabalık insan gruplarının bulunduğu tüm mekanlarda kullanıldığında havayı temizleyen ürün, ortamı mikrop ve bakterilerden arındırıyor, düzenli kullanımda tekrar üremelerini engelliyor ve istenmeyen kokuları yok ediyor.
 
Etkisi beş güne kadar devam eden Ecopower Antibakteriyel Genel Dezenfektan evlerde de güvenle kullanılabiliyor. Kapı kolu, elektrik düğmesi, klozet kapağı gibi mikropların yuvası haline gelmiş yerler ve lavabo gideri, ayakkabılık, çöp kutusu, çekmece, ter kokan giysi dolabı gibi istenmeyen kokulara neden olan yerler de ürünün kullanım alanları arasında yer alıyor. Tüm eve sinen yemek kokusu, evcil hayvanlardan kaynaklanan kötü kokular üzerinde de son derece etkili olan Ecopower Antibakteriyel Genel Dezenfektan, nem kokusunun yanı sıra karınca ve güve oluşumunu da engelliyor. Hoş kokusu ise oda parfümü kullanmaya gerek bırakmıyor. Sıradan dezenfektanların aksine, Ecopower Antibakteriyel Genel Dezenfektan astım hastalarına da herhangi bir zarar vermiyor.
 
Ecopower Antibakteriyel Genel Dezenfektan Türkiye’de Petra tarafından, 650 ml’lik sprey ambalajda 15,50 TL’ye satışa sunuluyor.
 
Petra Hakkında:
Türkiye’de doğrudan pazarlama sektörünün güçlü ve prestijli şirketleri arasında yer alan Petra, doğrudan satış modeliyle 60.000’den fazla satış temsilcisine sahiptir. Doğaya saygılı, yenilikçi ürünler geliştirerek insan sağlığına ve yaşamına katkıda bulunma misyonuyla yola çıkan Petra, 25 yıllık deneyimiyle temizlik ürünlerinden mutfak malzemelerine, pişirme gereçlerinden kozmetik ürünlerine kadar uzanan geniş bir yelpazede nitelikli ürünler sunmaktadır. Merkez ofisi İstanbul’da bulunan Petra, hizmet noktaları sayesinde satış temsilcilerinin siparişlerine Türkiye’nin her noktasında internet, telefon veya faksla 7 gün 24 saat yanıt vermektedir.