Antalya'nın Kemer İlçesi'ne bağlı Çamyuva Beldesi'ndeki bir market sahibinden 5 bin TL rüşvet alan maliye memuru 48 yaşındaki M.S., suçüstü yakalandı. Çamyuva'dan bindiği minibüsü izleyen jandarma tarafından Kemer'de gözaltına alınan M.S., tutuklanarak cezaevine gönderildi. Maliyecinin gözaltına yakalanma anı, kameralar tarafından saniye saniye görüntülendi.
Kemer'de filmleri aratmayan bir rüşvet operasyonu düzenlendi. Çamyuva Beldesi'ndeki bir marketin sahibi R.Z.'nin yanına sabah saatlerinde gelen Kemer Vergi Dairesi Müdürlüğü'nde görevli M.S., market sahibinden 5 bin TL rüşvet istedi. Bu istek üzerine market sahibi, "Parayı bulacağım" diyerek, maliyeciye dükkanda beklemesini söyledi. Bu sırada Kemer'e giden ve jandarma ekiplerine durumu bildiren market sahibi Adliye'ye de giderek, savcılığa suç duyurusunda bulundu. Olay üzerine İlçe Cumhuriyet Başsavcılığı, seri numaraları alınan parayı market sahibine geri verdi. Jandarma ekipleri de R.Z.'nin üzerine ses kayıt cihazı yerleştirdi. 4 saat sonra sivil jandarma ekipleriyle birlikte Çamyuva'ya dönen R.Z., memura istediği 5 bin TL'yi teslim etti. M.S., parayı aldıktan sonra marketin önünden geçen Çamyuva- Kemer minibüse bindi.

Market sahibine ait otomobile binen sivil jandarma ekipleri, R.Z. ile birlikte minibüsü takip etti. Kemer ilçe merkezinde kırmızı ışıkta duran minibüsten inen M.S., sivil jandarma ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. "Ne oluyor? Ben hastaneye gidiyordum" diyen M.S.'ye kimliklerini gösteren Kemer İlçe Jandarma Komutanlığı'na bağlı sivil ekipler, kendilerine direnen maliyeciye, "Suçüstü yapıldın. Parayı ver" dedi. Market sahibinin otomobiline bindirilirken jandarma ekiplerine elindeki torbaya koyduğu 5 bin TL'yi teslim eden M.S.'nin, olayın şokunu yaşadığı gözlendi.

M.S., ifadesinin ardından çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi