Numan Kurtulmuş ve ekibi yeni partiyi kurdu. Partinin ismi : 'Halkın Sesi'

Saadet Partisi'nden ayrıldıktan sonra yeni bir oluşum başlatan Numan Kurtulmuş, yeni partisinin adını ve logosunu açıkladı. Prof. Dr. Numan Kurtulmuş Genel Başkanı olduğu partinin adını, " Halkın Sesi Partisi" olarak açıkladı.

Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, saat 10.00'da yapılacağı açıklanan ama bir saatlik ertlemele ile başlayan toplantının salonuna alkış ve sloganlar eşliğinde girdi.

Program istiklal marşının okunmasıyla başladı.

KURUCULAR KURULU
Doç. Dr. Emre Bağcı partinin kurucular kurulu üyelerini açıkladı. İşte Kurucular Kurulu'ndan bazı isimler: Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, Abdulaziz Tandik, Abdülhamit Gül, Abdullah Arar, Abdullah Uzun, Abdullatif Evin, Ahmet Akçay, Ahmet Bakcan, Ahmet Bilgin, Ahmet Demircan, Ahmet Erdoğadu, Ahmet Feyzi İnceöz, Ahmet Kuru, AHmet Münir Yaşar, Ahmet Okur, AHmet Sünnetçioğlu, AKif Gürdoğan, Ali Aktaş, Ali Öztürk, Alper Gencer, Salih Aydıner, Arif Calban, Arslan Polat, Aydın Yardımcı, Ayhan Demir, Aynur Demiray, Bahri Zengin, Bahtiyar Arslan, Banu Atabar, Birol Kiraz, Celal Kazdağlı, Prof. Dr. Cengiz Çakmak, Cevat Özkaya, Prof. Dr. Çağrı Erhan, Ebru Kurban, Ekrem Baki, Emine Arslan, Emine Uçak Erdoğan, Enis Başakın, Enver Bakırcı, Erdinç Yazıcı, Erol Erdoğan, Prof. Dr. Erol Göka, İbrahim Ertan Yülek, Ethem uludağ, Eyüp Kanar, Fethi Aca, Fikret Karapekmez, Fuat Fidan, Fuarkan Torlak, Gönül Kafkas, Halil Aydın, Halil Yıldız, Halit Özel, Hasan Kaya, Hatice Aydın, Prof. Dr. Hayri Kırbaşoğlu, Dr. Hüseyin Güleç, İbrahim Durmaz, İbrahim Tenekeci, İlknur Karaaslan, İlyas Dönmez, İlyas Keskin, İsmail Aydos, İsmail Karaduman, İzzet Çelik, Kemal Albayrak, Kenan Nuhut, Lütfü Esengün, Emin Aydın, Emin Aydın, Mahmure Boyalı, Mehmet Sıddık Kara, Süleyman Metin Kalkan, Miktat Şahin, Mukaddet Başeğmez, Murat Kargılı, Musa Akbal, Mustafa Alkayış, Mustafa Canbey, Mustafa Enesoğlu, Mustafa Özkan, Doç. Dr. Mustafa Tekin, Mücahit Yanılmaz, Müfit Yüksel, Naci Terzi, Nazım Maviş, Nedim İlci, Nevzat Sudaş, Nezahat Albay, Niyazi Güney, Mustafa Niyazi Yanmaz, Nurettin Aktaş, Orhan Şişman, Osman Aktığ, Osman İbrahim baş, Ömer Özmeni, Ömer Vehbi hatipoğlu, Özlem Urgancıoğlu, Rahmi Korkmaz, Remzi Çakır, Rıza Yorulmaz, Sefa Çöl, Saffet Topaktaş, Salih Kaçır, Saliha Sasa, Selahattin Aydın, Selami Yeşil, Semih Simitç, Semra Ünsal, Serkan Acar, Seyfullah Şahin, Sinan Sungur, Süleyman Pektaş, Şahin Kılıçarslan, Prof. Dr. Şevik Dursun, Tuba Albayrak, Türker Sartabaş, Urgan Ergin, Ümmet Kandoğan, Prof. Dr. Vahit Bıçak, Veli Tolu, Yahya Çevik, Yaşar Yıldız, Prof. Dr. Yusuf Tuna, İsmail Zekai Kutan, Ziynet Kır...

Kurucular Kurulu'nun okunmasının ardından, bugüne özel hazırlanan bir sinevizyon yayınlanmaya başladı.

KURTULMUŞ: 1 KASIM 2010 UNUTULMAZ GÜN
Partisinin adını açıklamak üzere kürsüye gelen Genel Başkan Numan Kurtulmuş, "Vira bismillah dediğimiz 1 Kasım 2010 tarihinin unutulmaz bir gün bırakmasını, gök kubbede hoş sedalar bırakarak öte dünyaya gidecek hizmetler yapmayı Cenab-ı Alah nasip etsin." dedi.

Kurtulmuş şunları kaydetti: Bu parti sağcı bir parti değildir. Bu parti solcu bir partidir. Bu parti liberal bir parti değildir. Bu Parti milletin merkezinde olan bir partidir.

Bir ittifakımız olacaksa sadece halkımızla olacaktır. Bu parti oligarşik bir demokrasnin uygulandığı bir parti olmayacaktır. Bu parti Türkiye'nin yeni yolu, yeni siyaset tarzı olacaktır. Bu parti asla bir grubun, hizbin ve küçük bir teşkilatın partsi olmayacaktır.

Dedikoduların, adam kayırmaların hizipçilik inşallah bu partide olmayacak ve karşılığını bulamayacaktır. Bizden asla çift dilli çift söz duymayacaksınız. Tandoğan Meydanı'nda da Beyazıt Meydanı'nda duyacağınız ses aynı olacaktır.

Reel politiğin en iyisini, en kralını en iyi bu parti bilecek ama asla reel politiğin önünde asla diz çökmeyecektir.

Bu parti önümüzdeki seçimlere girecek şekilde teşkilatlanmasını tamamlayacaktır. Muhtemelen de kongresini ay sonu yapacaktır