Beşiktaş başkanı, 'Ünlü hocadan akıl aldım. Yöneticilerimizle bunun değerlendirmesini yapıyoruz' dediği iki Arjantinli'den Fernando Gago ön libero, Ezequiel Garay ise stoper olarak görev yapıyor

Yıldırım Demirören, adidas'la yapılan sponsorluk anlaşmasının imza töreninde, gelecek sezona dair önemli ipuçları verdi. Demirören, geçtiğimiz ay R.Madrid'in direktörü Mourinho'yla buluşmasının ardından ortaya atılan spekülasyonlara da açıklık getirdi.

MOURİNHO'YLA iş amaçlı bir görüşme yapmadığını anlatan Demirören, 'Dünyanın en iyi 3 hocasından biri. Bana göre en iyisi. Beşiktaş ve 2 oyuncusu ilgili görüşme yaptık. Aldığımız bilgileri hocamız ve yönetici arkadaşlarla paylaşarak değerlendireceğiz' dedi. İspanyol basını bu isimlerin Arjantinli ön libero Gago ve stoper Garay olduğunu savundu.

TAYFUR HOCA KALSIN İSTİYORUZ

YÖNETİM olarak takımın başında Havutçu'yu görmek istediklerini söyleyen Beşiktaş başkanı Demirören, 'En büyük arzumuz Beşiktaş'ın içinden gelmiş, Beşiktaşlı olan, Beşiktaşlılık duruşunu futbolculara yansıtan hocayla devam etmek' ifadesiyle de yerli hocaya yeşil ışık yaktı.

SÖZLEŞMESİ bitecek olan Bobo'yla devam etmek istediklerini vurgulayan Yıldırım Demirören, '5 senedir Beşiktaş'ta. Beşiktaş'ın çocuğu oldu. İllaki kalacak ya da gidecek diye bir şey yok' bilgisini verirken, takımın performansı konusunda ise, 'Başarısızlıkta dış etkenlerin olduğuna inanıyoruz. Yıldızlarımız burada kalacak. İlave yıldızlar muhakkak gelecek' yorumuyla transfer müjdesi verdi.

Akşam