Son günlerde ekranlarda bu klibe denk gelenler o an ekrana çakılıp kalıyor ve sonra kim okuyor bu ilahiyi diye soruyorlar. İşte merak edilen o sanatçı:
Türk Müzik alemine 35'ten fazla ünlü yıldız kazandıran ünlü yapımcı Şahin Özer, kısa süre önce el attığı Rock müziğinde Umutzen'in ilahileri ile yeni bir çığır açtı. Elinin bereketinden mi, işin ilmini bilmesinden mi, yoksa her ikisinin birbirini desteklemesinden midir ona siz karar verin ama elinin değdiği sanatçıyı kıymetlendiren nadir yapımcılardan olan ünlü Şahin Özer, Ramazan öncesi ses getiren farklı yapıma imza atarak, 'prodüktörlük' alanında rakipleri karşısındaki farkını gözler önüne serdi.

Gerek Şahin Özer gerekse ilahi okuyan müzisyenler rock müziğini kullanmayı ihmal etmediler ama arzulanan patlama kaliteli bir müzisyen ile kaliteli bir müzisyenin el ele vermesiyle yaşandı. Şimdi herkes Şahir Özer'in son 'harikası' olan sanatçıyı ve onun okuduğu ilahinin mükemelliğini konuşuyor. Yapımcılığın eğitimini alan bir yapımcı ile müzisyenliğin eğitimini alan bir sanatçının ortaya çıkarttığı eser, müzikseverleri oldukça sevindiren bir lezzet ortaya çıkartarak 'işin ehli'nin önemini de gözler önüne seriyor...

Son günlerde ekranlarda bu klibe denk gelenler o an ekrana çakılıp kalıyor ve sonra kim okuyor bu ilahiyi diye soruyorlar.

İşte merak edilen o sanatçı:

“UMUTZEN”

23 yıldır Müzikle iç içe olan “UMUTZEN” farklı sound ve müzik anlayışı ile, tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı..
Orta öğreniminden sonra, Haliç Üniversitesi Türk Müzikisi Şan bölümünü tamamlayan “UMUTZEN” aynı zamanda yıllarca Tasavvuf Müziği ile de yakından ilgilenmiştir. Bu ilgisini Ney, Tanbur, Ud ve Rebab çalgılarıyla da perçinlemiş.

“Şahin Özer Müzik” etiketiyle çıkan albümün hazırlıkları yaklaşık 3 yıl sürmüş. Albümün çıkış şarkısı olan “Allahü Allah” bizzat Şahin Özer tarafından derlenmiş. Albümün hazırlık aşamasında başta 9 yıldır kader birliği yaptığı Barış Kutupoğlu olmak üzere, aranjede Ali Çehreli ve Murat Eryalçın"la çalışılmıştır. Albümde sözleri Fettullah Gülen"e , müziği Ertuğrul Erkişi"ye ait olan “Hüzünlü Gurbet” ve söz-müziği anonim olan “Allahü Allah” ilahisi dikkat çekmekte.

Albümün fotoğraf ve İmaj çalışmalarında Koray Kasap"ın emeği, projenin içine kadar yansımıştır. Klip yönetmenliğinde son zamanların başarılı ismi Teoman Topçu, Kıyafetlerde ise Yasemin Akat"ın imzası var…

Şahin Özer bu iddialı yapım için "İnanıyoruz ki Allah"ın adının olduğu bu albümde “Korsan” a yer olmadığı Müzikseverler tarafından gösterilecektir" diyor ve korsanla mücadele konusundaki ihbarlar için 0 212 351 82 20- (3 HAT) telefonlardan kendilerine ulaşılmasını istiyor...

Evet, şimdi sıra geldi bu Ramazan ayında kulakların pasını silecek ve 'Allah' adını kulaklardan yüreklere indirmek konusunda büyük rol oynayacak o ilahiyi dinlemeye... Klibimize buyurun: