Sibel Can"ın “Miami dönüşü evde büyük bir şok yaşadım” demesi uzun süre kamuoyunun gündeminde kalmıştı. Ünlü şarkıcının “Benimle mezara gidecek” dediği bu sırrın ne olduğu ortaya çıktı. İddialara göre, Can eve girdiğinde özel kasasının bulunduğu odayı darmadağın buldu. Kasasının açıldığını ve içinin boşaltıldığını görünce şoke oldu. Kasadaki milyon doları aşkın para ve mücevherinin yerinde yeller esiyordu.

Eşine gözdağı verdi

Bu olayı uzun zamandır kendisinden para talep eden eşinin yaptığına kanaat getiren Can, çok yakın aile dostu olan ünlü bir ismi arayıp eve çağırdı. Sonra soluğu savcılıkta aldı. İlk iş olarak eşi için evden uzaklaştırma kararı çıkartan Can ardından boşanma davası açtı. Para ve mücevherlerin peşine düşen şarkıcı, ilk şoku atlatınca sonra medyadaki üstü kapalı açıklamalarıyla eşine gözdağı verdi.

Küçük oğlu Emir"e ileride arkadaşları tarafından “babası hırsız” denmesini istemediği için “Bu sır benimle mezara gidecek” dedi. Sibel Can"a çok yakın bir kaynak bu iddiaları doğrularken Can"ın eve çağırdığı ünlü ismin ise mahkemede şahitlik yapacağı öğrenildi.

Kasa boşaltma iddiaları ilk gündeme geldiğinde Sulhi Aksüt, VATAN"a “Bu iddialar doğru değil. Ortaya atanlar hakkında dava açacağım” demişti. İki tarafın iddialarından hangisinin doğru olduğu ise mahkemede ortaya çıkacak.