Baba Süreyya Karabulut"un “Kızım, Garipoğlu ailesinin bir sırrını bildiği için öldürüldü” iddiasının kaynağı olan günlükte Münevver şu notu düşmüş: “Cem"in babası, annesini Gülşah diye biriyle aldatıyor”

İSTANBUL Etiler"de 3 Mart"ta kesik başı bir gitar çantasının, vücudu ise bir bavulun içinde çöp konteynerinde bulunan 18 yaşındaki Münevver Karabulut"un katil zanlısı Cem Garipoğlu, olayın üzerinden 58 gün geçmesine rağmen hâlâ yakalanmış değil. Son yıllarda görülen en korkunç cinayetlerden birinin kurbanı olan Münevver Karabulut"un, yaşanan vahşetin aydınlatılmasında "anahtar" rolü üstleneceğine inanılan günlüğü uzun süredir konuşuluyordu.

“Kızım, Garipoğlu ailesinin bir sırrını öğrendiği için öldürüldü” iddiasını ortaya atan ve her fırsatta bunu dile getiren baba Süreyya Karabulut"un şüphelerinin
kaynağı olan günlükte, Münevver"in, Garipoğlu ailesi hakkında ilginç bir bilgiyi not düştüğü görülüyor. Münevver Karabulut"un "Cem"in ailesine ilişkin sırrı" defterine 27 Ocak Salı günü şu şekilde aktardığı görülüyor: “Cem ile, annesi ve babası hakkında konuştuk. Cem"in babası, annesini Gülşah diye biriyle aldatıyor.”

"İNŞALLAH EVLENECEĞİZ"

Günlükte Münevver Karabulut, katil zanlısı Cem Garipoğlu"nun alkol bağımlılığını ve Lavren adlı genç bir kıza ilişkin kıskançlık duygusunu da gözler önüne seriyor. 27 Ocak Salı günü duygularını kaleme alan genç kız, “Cem, 00.00"da mesaj attı. Daha sonra dershane çıkışıma geldi. Bebek Koru Kahvesi"ne gittik. Cem"in alkolü
bir aylığına bırakacağına dair iddiaya girdik. Güzel bir gündü” diyor. Münevver"in günlüğündeki son yazı ise 19 Şubat Perşembe"ye ait: “Cem rüya görmüş. Biz 30 yaşındaymışız. Ben hamileymişim ve kızımız olmuş. Adını Sakine koymuşuz. İlk defa böyle bir rüya gördüğünü söylüyor. Etkisinde kalmış. 23"te benim, 24"te onun üniversitesi bitiyor. 23"ümde evleniriz inşallah. "Dünyanın neresinde olursam olayım ayda 20-25 bin Euro kazanırım. Senin çalışmana gerek yok” dedi" ifadesini kullanıyor. İşte o günlüğün detayları:

"YAŞAMAK LAZIM"

11 Ocak Pazar: “Cem"in abisi benim için "İyi kız" demiş. Ela da, "Birbirinize ketçaplamayonez kadar yakışıyorsunuz" demiş. Cemde, "Anlatamam, yaşamak
lazım" cevabını vermiş”

29 Ocak Perşembe: “Dün akşam otobüs yüzünden tartışmıştık. Cem geldi, birlikte Astoria"ya gittik. "Düzeleceğim, söz veriyorum" dedi. "Haklısın, diyecek
hiçbir sözüm yok" dedi. "Böyle yaparak güvenimi sarsıyorsun" dedim”

17 Ocak Cumartesi: “Fal baktırmaya gittik. Falcı, "İçinde e, r, m harfleri olan biriyle duygusal anlamda beraberliğin var". Efendi ama bazen seni yoruyor. Alttan alacaksın" dedi. Lavren"i sordum; "Hiçbir şey hissetmiyor.
Zaten o kız başka biriyle beraber" dedi. "Ailesi" dedim; "Bazen sana çok küstahça, farklı geliyorlar. Ama görüşleri olumlu" cevabını verdi.

HABERTÜRK