Günlerdir ortaya çıkmayan talihli, Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nce düzenlenen Süper Loto şans oyununda 52. hafta çekilişinde 11 miyon 297 bin 123 YTL'lik büyük ikramiyenin çekini dün Garanti Bankası Ankara Şube müdürü Orhan Kıcıman aracılığıyla aldı. Talihlinin ikramiye çekini, Milli Piyango Genel Müdür Vekili İsmail Yıldırım'dan alan Kıcıman, ikramiye sahibinin İstanbul'da yaşayan 50'li yaşlarda işçi emeklisi olduğunu, Süper Loto kuponunu, seyahata için gittiği Kemer'de yatırdığını söyledi.

ÇOK SAKİNDİ

Kıcıman, gazetecilerin ısrarı üzerine, talihlinin, isminin açıklanmasını istemediğini sadece evli olduğunu söyleyebileceğini belirterek, parayı nasıl değerlendireceği konusunda daha sonra karar vereceğini ifade etti.

Talihlinin sürekli Süper Loto oynayan bir kişi olduğunu belirten Kıcıman, gazetecilerin talihlinin heyecanlı olup olmadığını sormaları üzerine, "İlk kez bir ikramiye çıkıyormuş ama çok sakindi. Kendisine 'Hayırlı olsun' dedik. Ülkemiz şartlarında yine ülkemiz sınırları içinde iyi değerlendireceğini umuyoruz. Faizi konusunda herhangi bir hesaplama yapmadık ama günlük faizi ortalama 5 bin YTL olabilir" yanıtını verdi.