Kazada hayatını kaybeden şahsın cebindeki telefon defalarca çalmasına rağmen, olay yerinde bulunan hiç kimse telefonu açmaya cesaret edemedi. Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan kaza ile ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.
Kaza gece yarısı saat 00.15 sıralarında Aydın Bulvarı Fidanlık Kavşağı"nda meydana geldi. Edinilen bilgiye Yeniköy istikametinden Evliya Çelebi Caddesi üzerinden Ziraatçılar Kavşağı"na doğru gitmekte olan ve sürücüsünün ismi henüz tespit edilemeyen 35 CSN 31 plakalı otomobil ile Aydın Bulvarı Batı Kısmı"ndan Doğu istikametine gitmekte olan Aydın Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şubesi"nde görevli resmi polis otosu Fidanlık Kavşağı"nda çarpıştı. Çarpışmanın etkisi ile polis otosu yoldan çıkıp kavşağın yanındaki arsaya savrulurken, devrilen diğer araç ise orta refüje çıktı.
Kazada araçta bulunan iki polis memuru ağır yaralanırken, otomobil sürücüsü de hayatını kaybetti. Kaza nedeniyle kavşak trafiğe kapatılırken, polis ve jandarma trafik olay yerinde çalışma yapıp rapor tuttu. Aydın Emniyet Müdürü Tacettin Kurt da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.
Cumhuriyet Savcılığı tarafından el konulan kaza ile ilgili soruşturmanın çok yönlü olarak sürdürüldüğü bildirildi.
“ÖLEN ŞAHSIN ÇALAN TELEFONUNU KİMSE AÇMAYA CESARET EDEMDİ”
Bu arda kazadan sonra hayatını kaybeden şahsın telefonu kısa aralıklarla uzun çalmaya başladı. Gecenin geç saati olması nedeniyle arayanın ölen şahsın yakını olduğunu düşünenler bir türlü çalan telefonu açıp cevap veremediler. Ölen şahıs morga kaldırılıncaya kadar telefonu sık sık çaldı. Ancak kimse telefonu açmaya cesaret edemedi.

KAZANIN GÖRÜNTÜLERİ İÇİN TIKLAYIN