F.BAHÇE, Aragones"siz günlerin tadını çıkartıyor.. İspanyol hocanın görev yaptığı geçen sezon neredeyse tamamen kaybolan "takımdaşlık" duygusu, Daum"la birlikte soyunma odasının her köşesine yayılmış durumda... Bunun son örneği de Güiza"nın Denizli deplasmanı öncesi yaşadığı travma, Emre Belözoğlu"nun ateşlediği ve tüm takımın arkasını getirdiği hareketleriyle ortaya çıktı.. Dilerseniz size olayı biraz açalım..

ÖNCE EMRE HİSSETTİ

CUMARTESİ günü antrenmanda kalp krizi geçirerek hayatını kaybeden Espanyol kaptanı Daniel Jarque, Güiza"nın İspanya"dan çok yakın bir arkadaşıydı. Ve Okçu, bu kötü haberi Süper Lig"de ilk maçına çıkacağı Denizli"de aldı. 26 yaşındaki arkadaşının vefat ettiğini duyan Güiza"nın aklına ilk olarak Jarque"nin eşinin 8 aylık hamile olduğu geldi. Darmadağın hale gelen İspanyol"un üzüntüsünü gören Emre Belözoğlu, dayanamayıp Okçu"nun yanına oturup "Anlat" dedi.

DAHA önce takım arkadaşlarıyla pek dertleşmeyen Güiza durumu Emre"ye anlatınca, milli futbolcunun da içi ezildi. Emre"ye, arkadaşı Jargue ile yakınlıklarını anlatan ve “Maç olmasaydı izin alıp hemen İspanya"ya koşardım” diyen Güiza, Denizli maçına yasta olduğunu göstermek için siyah bantla çıkmak istediğini de sözlerine ekledi.

İŞTE F.Bahçe"deki gittikçe gelişen takım ruhu da burada ortaya çıktı.. Konuyu hemen başta kaptan Alex olmak üzere diğer takım arkadaşlarına aktaran Belözoğlu, Güiza"nın koluna siyah bant takmak istediğini de sarı-lacivertlilerin bu yıl göreve gelen idari menejeri Hasan Çetinkaya"ya iletti.

ÖZEL İZİN ÇIKTI

ÇETİNKAYA, başkan Aziz Yıldırım"dan da onay alınmasının ardından F.Bahçe, resmi olarak Futbol Federasyonu"na başvurdu. Bu talep kabul görülünce de sarı-lacivertliler, Denizlispor maçına siyah bantla çıktılar.

MAÇ boyu arkadaşlarının devamlı el hareketleriyle tebrik ettikleri, gaza getirdikleri İspanyol golcü ise attığı 2 golle hem Jarque"ye "veda" etmiş, hem de geçen sezonun aksine bu mevsime müthiş başlangıç yapmış oldu.

Vatan