8 Eylül Cumartesi akşamı, Pozitive Live organizasyonuyla Türkiye’de ilk kez sahne alacak Red Hot Chili Peppers, santralistanbul’da müzikseverlerle buluşacak. Dünya çapında yaklaşık 60 farklı şehri kapsayan turnenin Türkiye ayağında, yapılan araştırmalara göre Türkiye’ye gelmesi en çok istenen sanatçı olan Red Hot Chili Peppers, farklı tarzları, eğlenceli sahne performansları ve enerjileri ile dinleyicilerine unutulmaz bir konsere imza atacak.

Santralistanbul’da Red Hot Chili Peppers için özel olarak hazırlanan sahnede, sürpriz şovları ve klasikleşmiş hitlerin yanı sıra yeni albümleri I’m With You parçalarının da yer alacağı konserde Diamond Platform’da Lucca tarafından kurulan Lucca Comfort Zone’da misafirleri pek çok ayrıcalık bekliyor. Sahne yanında kurulan platformda sunulacak sınırsız içecek, kokteyl ve yiyecek servisi yanında Diamond Platform misafirlerine ayrı giriş ve çıkış noktaları ve vale hizmeti sağlanacak. Kategori 1 ve kategori 2 biletleri şimdiden tükenen konserde ayrıca Golden Ring ve Platinum Ring olarak iki sahne önü kategorisi mevcut. Şu ana kadar bilet satışının %95 tamamlanan konsere komşu ülkelerden de ilgi büyük.

 

1983 yılında Los Angeles’ta kurulan, yedi Grammy sahibi multiplatinum’lu grup Red Hot Chili Peppers, tarihteki en başarılı rock gruplarından biri olarak gösteriliyor. Uzun yıllardır ülkemize gelmesi beklenen ve her yaştan dinleyiciyi büyülemeyi başarmış grubun parçaları arka arkaya toplam 81 hafta 1 numara kalmayı başardı. Bugüne kadar 60 milyon üzerinde albüm satışına imza atan grup, 10. albümleri I’m With You’yu 2011 yılında yayınladı. 2009’da gruba katılmış gitarist Josh Klinghoffer ile kayıt edilen ilk albüm olan I’m With You, Grammy’de En İyi Rock Albümü’ne aday gösterildi. Anthony Kiedis, Michael “Flea” Balzary ve Chad Smith’in kurucularından olduğu grup, 14 Nisan 2012’de Rock and Roll Hall of Fame müzesine girmeye hak kazandı.


GRUBUN ÖZEL KULİS İSTEKLERİ
Konser için isteklerini belirten grubun listesinde aile-çocuk odası ve meditasyon odası gibi ilginç talepler de bulunuyor. Soyunma odaları ve meditasyon odalarında canlı ağaç olmasını isteyen grup, kulislerinde kullanılan eşyalarda deri ya da plastik istemediğini de belirtti. Grup ayrıca 2012 dünya turneleri boyunca kendi organik şeflerini de yanlarından ayırmıyor.

KONSERİNİN BİLET FİYATLARI
Pozitif Live tarafından düzenlenen, 8 Eylül Cumartesi santralistanbul’da gerçekleştirilecek Red Hot Chili Peppers İstanbul konserinin biletleri:

Kategori 1 (tükendi) 150 TL
Kategori 2 (tükendi) 125 TL
Kategori 3 75 TL
Diamond Platform (VIP Alan) 850 TL
Platinum Ring (SAHNE ÖNÜ) 600 TL
Golden Ring (SAHNE ÖNÜ) 450 TL