Kötü günler geçiren Beşiktaş'ta devre arasında kadroda revizyona gidilecek. Gerek yönetim gerekse Ertuğrul Sağlam tarafından sıkça dile getirilen bu operasyonda birçok futbolcuyla yollar ayrılacak. Beşiktaş teknik direktörü Ertuğrul Sağlam bugün yaptığı toplantıda 7-8 futbolcudan istedikleri verimi alamadıklarını söyledi.


Lig TV'de yayınlanan Futbol Gündemi adlı programa telefonla bağlanan Beşiktaş muhabiri Atakan Kurt gidecek futbolcuların listesini verdi. İşte o isimler:

1- Diatta
2- İbrahim Akın
3- Mehmet Yozgatlı
4- Baki Mercimek
5- Ricardinho

Bu 5 futbolcu devre arasında Beşiktaş'tan gönderilecek. LİG TV'ye konuşan Sinan Engin daha önce Tigana'ya davranışlardından dolayı kızdığını ama artık hak verdiğini dile getirerek İbrahim Akın'ın takımdan gönderileceği konusunda sinyalleri vermişti. Sivasspor maçında da Beşiktaş tribünleri Fenerbahçeli futbolcu istemiyoruz tezahüratlarında bulunarak Mehmet Yozgatlı'nın performansından memnun olmadıklarını belli etmişlerdi.

Öte yandan genç futbolcular Mehmet Sedef ve Aydın Karabulut ise kiralık olarak gönderilecekler. Gökhan Zan da 2 milyon dolar ve üstü teklif gelmesi halinde takımdna gönderilecek. Bunun yanı sıra Ertuğrul Sağlam'ın Nobre'yi de göndermek istediği fakat yabancı statüsünde oynamadığı için kalmasından yana karar aldığı öğrenildi.