CHP MYK, İstanbul İl Başkanlığı Yönetim Kurulu'nda görev yapacak isimler üzerinde uzlaşmaya vardı. Listede, bazı internet sitelerinde "yönetime girmesi kesin" olarak lanse edilen Ziya Disanlı ile Zeynel Emre yer almadı. Liste, "örgüt ağırlıklı" bir hale getirildi.

CHP MYK'nın toplantısı sonrası, bir süre önce göreve atanan Oğuz Kaan Salıcı'yla birlikte çalışacak olan kadro da şekillendi. CHP MYK'nın dün yapılan toplantısında fırtına koparan liste, üzerinde değişiklikler yapıldıktan sonra kesinleşti. Bazı MYK üyelerinin Salıcı'nın hazırladığı listeye itiraz ettiği öğrenildi. Salıcı'nın listesinde yer alan Ziya Disanlı ile Zeynel Emre, itirazlar sonucu yönetim kurulunda yer alamadı. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, listede yer alan isimlere yönelik itirazları değerlendirmesinin ardından son şeklini verdi.

Gercekgundem'in edindiği bilgiye göre, MYK'da tartışma yaratan İstanbul İl Yönetim Kurulu listesi, dün akşam saat 20.00 sularında kesinlik kazandı. Bugüne kadar, yönetime girmesi muhtemel isimler üzerinden yapılan spekülasyonlara sayfalarında yer vermeyen Gerçek Gündem, şimdi son noktayı koyuyor.

Sitemizin haber merkezinin edindiği bilgiye göre, yeni oluşturulan yönetim kurulundaki isimler şunlar:

1- Oğuz Kaan SALICI - Başkan

2- Tayfun İŞBİLEN

3- Aykurt NUHOĞLU

4- Şerdil DARA ODABAŞI

5- Hilal DOKUZCAN

6- Ümran KÖKSÜZ

7 – Ergün ÖZER

8- Nevzat KARATAŞ

9- Nadir ATAMAN

10- Yılmaz YILDIRIM

11- Kemal TAŞTAN

12- Atagün DUYGULU

13- Vehbi KOÇ

14- Yılmaz YILDIZ

15- Güven KARATAŞ

16- Hasan KARAOĞLU

17- Bayram Ali ÇEŞMECİ

18- Canan KAFTANCIOĞLU

19- Doğan ÇAKMAK

20- Gülizar EMECAN

21- Erol ŞAHİN

(Gercekgundem.com)