Piyanist Tuluyhan Uğurlu’nun 12 ve 13 Ağustos akşamları Sapphire Seyir Terasında vereceği “Sonsuza Kadar İstanbul” konserlerine ilgi büyük oldu. 12 Ağustos gecesi yapılacak ilk konserin biletleri kısa sürede tükendi. 13 Ağustos gecesi ikinci konser biletleri de bitmek üzere. Sapphire Seyir Terası’nda Tuluyhan Uğurlu ile 360° İstanbul konserleri sonbaharda tekrarlanacak.

Tuluyhan Uğurlu’nun farklı mekânlardaki yolculuğu sürüyor. 2003’de piyanosunu 2150 metrede Nemrut Dağı’na taşıyan Uğurlu, bu kez Avrupa’nın en yüksek binası Sapphire ’de 236 metredeki Seyir Terasında sanatseverlerle buluşmaya hazırlanıyor. . 360° İstanbul manzarası eşliğinde, üstelik dolunayda gerçekleşecek konserler 12 Haziran Cuma ve 13 Haziran Cumartesi geceleri saat 21.30’da.

2003’den beri konserlerini konser salonlarının dışına taşıyan ve müziği ile mekânın enerjisini birleştiren Tuluyhan Uğurlu bu kez teknoloji ve bilimin muhteşem beraberliği ile göklere yükselen çağdaş bir başyapıtın zirvesinde çalıyor. 12 Ağustos Cuma ve 13 Ağustos Cumartesi akşamları saat 21.30’da Sapphire İstanbul Seyir Terasında gerçekleşecek konserlerle Tuluyhan Uğurlu yine bir ilke imza atıyor. Sapphire İstanbul’un zirvesine ilk kez piyano çıkıyor ve bu muhteşem mekânda ilk konser gerçekleşiyor. Tuluyhan Uğurlu konserde Sonsuza Kadar İstanbul isimli yeni albümünden bölümler seslendiriyor.

Uğurlu bugüne kadar tarihi mekânlarda gerçekleştirdiği konserlerini neden bir gökdelenin zirvesine taşıdığını şöyle anlatıyor:

“İstanbul sadece bizim değil, dünyanın gözbebeği… Dünü ile emsalsiz, geleceği ile göz kamaştırıcı… İstanbul bugün tarihin, bilginin ve yaşanmışlığının üzerine yeni bir kent daha kuruyor. Asırlarca eski dünyanın zirvesinde oturan Dünya Başkenti, 21. Yüzyılda yeni yapılanmasıyla Türkiye’ye yeni zirveler, yepyeni güzellikler sunuyor.

“Son albümüm Sonsuza Kadar İstanbul’un ilk konserini geçen kış aylarında 550. Yılını kutlayan Kapalıçarşı’da vermiştim. Bugünse İstanbul’un 21. Yüzyıldaki başyapıtlarından Sapphire’de Sonsuza Kadar İstanbul demeye hazırlanıyorum. Ancak bu serüven bitmiyor… İstanbul’un zirve yolculuğunda yeni zirvelerde buluşmak hepimizin düşü değil mi?”

12 Ağustos Cuma ya da 13 Ağustos Cumartesi akşamı saat 21.30’da İstanbul’un 8. Tepesi’nde Sapphire’de “Aziz İstanbul”u hiç görmediğimiz açılardan içimize çekmeye hazırlanıyoruz.

Konsere katılan konuklar biletlerini göstererek AVM içindeki şu restoranlarda %20, %35 indirimli olarak iftarlarını yapabilirler:
Simple Fine Food Bakery, Candido Trattoria Di Napoli, Crazy Sushi, Lezz-Et, Vonalı Celal Karadeniz Yemekleri, Şah Antep, İsham Bey.

(Sapphire Seyir terasında konsere katılacak kişilerden ayrıca teras giriş ücreti alınmayacaktır.)

TULUYHAN UĞURLU İLE İSTANBUL’UN ZİRVESİNDE
13 Ağustos Cumartesi Saat 21.30
Biletler: Biletix (0216 556 98 00)