HAVA SICAKLIĞI: Kuzey ve iç bölgelerde 2 ila 4 derece artacak, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacak.

RÜZGAR: Genellikle kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz), güney ve doğu bölgelerde güney ve güneybatı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, kuzeybatı kesimlerde (Marmara ve Kuzey Ege kıyıları) kuvvetli olarak esecek.

METEOROLOJİ'DEN UYARILAR
KUVVETLİ YAĞIŞ: Yağışların öğle saatlerinden sonra Antalya, Alanya ve Anamur çevreleri ile zamanla Mersin ve Adana çevrelerinde kuvvetli olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

BUZLANMA VE DON UYARISI: İç ve doğu bölgelerde (Trakya, İç Ege, İç Anadolu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu) buzlanma ve don olayı beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

KUVVETLİ RÜZGAR: Marmara ve Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli olarak esmesi beklendiğinden yaşanabilecek olumsuz şartlara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir.

ÇIĞ RİSKİ: Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusu (Erzurum, Van, Ağrı, Bitlis ve Hakkari başta olmak üzere) ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

BÖLGELERİMİZDE HAVA
MARMARA: Parçalı çok bulutlu, Edirne dışında bölgenin tamamı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Yağışlar öğle saatlerinden sonra batısında, zamanla bölge genelinde etkisini kaybedecek. Trakya ile bölgenin güneydoğusunda sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli olarak esecek.

EDİRNE: Parçalı ve çok bulutlu geçecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli olarak esecek.

İSTANBUL: Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Yağışlar akşam saatlerinde etkisini kaybedecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli olarak esecek.

KIRKLARELİ: Çok bulutlu, aralıklı kar yağışlı geçecek. Yağışlar öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli olarak esecek.

KOCAELİ: Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Yağışlar akşam saatlerinde etkisini kaybedecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli olarak esecek.

TEKİRDAĞ: Çok bulutlu, aralıklı karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Yağışlar öğle saatlerinden sonra etkisini kaybedecek. Rüzgar; kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli olarak esecek.

EGE: Çok bulutlu, iç kesimleri (Afyon, Uşak, Kütahya ve Denizli) ve Muğla çevreleri aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar karla karışık yağmur ve kar, Muğla ve Denizli çevrelerinde yağmur ve sağanak, yüksekleri karla karışık yağmur şeklinde olacak. Yağışlar akşam saatlerinden itibaren etkisini yitirecek. Bölgenin iç kesimlerinde (Afyon, Uşak ve Kütahya) sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek. Rüzgar; Kuzey Ege kıyılarında kuzey ve kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden kuvvetli olarak esecek.

AKDENİZ: Parçalı çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar; bölgenin kıyılarında sağanak ve gökgürültülü sağanak, iç kesimlerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olacak. Yağışların öğle saatlerinden sonra Antalya, Alanya ve Anamur çevreleri ile zamanla Mersin ve Adana çevrelerinde kuvvetli olması bekleniyor.

İÇ ANADOLU: Parçalı çok bulutlu, güney ve batısı ile gece saatlerinde bölge geneli aralıklı kar yağışlı geçecek. Bölge genelinde bu sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek.

BATI KARADENİZ: Çok bulutlu, Bolu, Düzce ve Zonguldak çevreleri ile zamanla Karabük çevreleri aralıklı yağışlı geçecek. Yağışlar; kıyılarda yağmur ve karla karışık yağmur, iç kesimlerde kar şeklinde olacak. Yağışlar akşam saatlerinde etkisini yitirecek. Bölgenin iç kesimlerinde (Bolu, Kastamonu ve Karabük) sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek.

ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, gece saatlerinde Çorum, Amasya ve Tokat çevreleri ile ilk saatlerde Trabzon çevreleri karla karışık yağmur ve kar yağışlı geçecek. Bölgenin iç kesimlerinde (Çorum, Gümüşhane ve Bayburt) sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı görülecek. Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinin (Gümüşhane, Bayburt ve Artvin) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

DOĞU ANADOLU: Çok bulutlu, batısı ile Erzurum, Muş, Bitlis ve Şırnak çevreleri yağışlı geçecek. Yağışlar güneybatısında karla karışık yağmur, diğer yerlerde kar şeklinde olacak. Bölge genelinde buzlanma ve don olayı görülecek. Bölgenin kuzey ve doğu kesimlerinin (Erzurum, Van, Ağrı, Bitlis ve Hakkari başta olmak üzere) yüksek ve eğimli yerlerinde meydana gelebilecek muhtemel çığ tehlikesine karşı tedbirli olunması gerekmektedir.

GÜNEYDOĞU ANADOLU: Çok bulutlu, bölge geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

SABAH