İstanbul'da sabaha karşı aniden bastıran şiddetli yağmur çok sayıda trafik kazasına yol açtı. Kazalarda 2 kişi yaşamını yitirdi

İstanbullular şiddetli yağmura hazırlıksız yakalandı. Sabah saatlerinde kentin çeşitli yerlerinde meydana gelen trafik kazalarında 2 kişi yaşamını yitirdi. Kazalar yüzünden trafikte aksamalar oldu.

TEM Otoyolu Başakşehir mevkiinde, aynı istikamette ilerleyen iki TIR'ın çarpışması sonucu bir kişi ağır yaralandı.

TEM otoyolu Bahçeşehir Mevkiinde TIR parkına giren bir otomobil park halindeki bir TIR'a arkandan çarptı. Kazada otomobilde bulunan iki kişi yaşamını yitirdi . TIR sürücüsü uzun süren çalışmalar sonucu sıkıştığı yerden çıkarıldı.
Yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda Anadolu yakasında da kazalar yaşandı. Hız yapan sürücüler direksiyon hakimiyetini kaybetti.
Malteepe'de meydana gelen zincirleme kazada 5 araç birbirine girdi. Küçükyalı D-100 Karayolu Ankara istikametinde meydana gelen kazalarda bir sürücü yaralandı.

Kartal köprüsü üzerinde bir kamyon devrildi. Yan yatan kamyon yüzünden trafikte aksamalar yaşandı. Yine Kartal'da D-100 Karayolu Ankara istikametinde bir kamyon yoldan çıktı. /milliyet