İZMİR'in Çiğli İlçesi'nde, uzun süredir iş bulamadığı için bunalıma giren 29 yaşındaki Suat Yılmaz, belediye binasının 8'inci katındaki pencereden atlamak istedi. Yılmaz, merdivenli araçla kendisine ulaşan itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

Olay, bugün saat 11.00 sıralarında Anadolu Caddesi üzerindeki Çiğli Belediyesi binasında meydana geldi. Uzun süredir iş bulamayan Suat Yılmaz, belediye görevlileriyle yaptığı görüşmeden de sonuç alamayınca bunalıma girdi. Belediye binasının 8'inci katındaki pencereye çıkan Yılmaz, pencereden sarkarak intihar girişiminde bulundu.

ANNESİ DE İKNA EDEMEDİ
Polis ve itfaiye ekiplerinin çabalarına rağmen Suat Yılmaz'ın ikna olmaması üzerine, annesi Çiçek Yılmaz da yardım etmesi için belediyeye çağırıldı. Yılmaz, annesinin yaklaşık bir saat konuşmasına rağmen intihar girişiminden vazgeçmedi. Atlama olasılığını göz önünde bulundurarak kaldırıma hava yastığını açan ekipler, itfaiye merdiveniyle yaklaştıkları Suat Yılmaz'ı son anda kurtardı.

Belediye binasında sağlık ekiplerinin kontrollerinin ardından karakola götürülen Suat Yılmaz, işsiz olduğu için bunalıma girdiğini, yaptığı başvurularında sonuçsuz kalmasıyla böyle bir olaya kalkıştığını söyledi.

Vatan