AYDINPOST HABER SERVİSİ-Aydın'da bir süre önce ehliyetine el konulunca işsiz kalan 45 yaşındaki TIR şoförü Ünal Ay, bunalımı girip, evini ateş verdi. İtfaiye ekipleri, evin içinde kalan adamı son anda alevlerin arasından kurtarıp, hastaneye sevk etti.

Özel bir firmada TIR şoförü olarak çalışan evli ve üç çocuk babası Ünal Ay, 3 ay önce Manisa'da polisin yaptığı yol kontrolünde alkollü yakalanınca ehliyetine el konuldu. Ehliyetine el konulan şoför, çalıştığı firma tarafından da işten çıkarıldı. İşsiz kalan 3 çocuk babası Ay, bunalıma girdi. Ünal Ay, saat 18.00 sıralarında, Ata Mahallesi, Ege Caddesi 683 Sokaktaki evinde iddiaya göre alkol almaya başladı. Alkolün etkisiyle Ay'ın, evini ateşe verdiği öne sürüldü.

Alevler, televizyonun patlaması sonucu büyüyerek, tüm evi sardı. Çevredekilerin alevleri fark ederek haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfayi ekipleri, yangına su sıkarak müdahale etti. Bir yandan da kapıyı kırarak içeri giren itfaiye ekipleri, öfkeli adamı alevlerin arasından kurtardı. Yüzü, eli ve vücudunun çeşitli yerlerinde yanıklar olan Ünal Ay'a ilk müdahale olay yerinde 112 Acil Servis ekipleri tarafından yapıldı. Daha sonra Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Ünal Ay'ın tedavisinin devam ettiği bildirildi. Yangın, itfaiye ekiplerinin yakaşık 1 saatlik çalışması sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Polis, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü bildirdi. (Cem ULUCAN)

1702aydin04-(2).jpg

1702aydin04-(3).jpg

1702aydin04.jpg