Tuncay Şanlı'nın sezon başından beri kulübü Stoke City'de yedek soyunmasının oluşturduğu rahatsızlık sürerken bu kez Hull City maçında oyuna alındıktan 7 dakika sonra çıkartılmadı ipleri kopma noktasına getirdi.

Tuncay'ın sinirli bir şekilde doğrudan soyunma odasına gitmesi ve Stoke City'nin maçı kaybetmesi taraftarları da iyice kızdırdı.

Zaten Tuncay'ın oynatılmaması ya da geç oyuna sokulması nedeniyle teknik direktör Tony Pulis'e öfkeli olan taraftarlar son yaşanan olaydan sonra teknik adama yönelik eleştirilerini iyice arttırdılar.

Yaşanan gelişmeler üzerine bir açıklama yapmak zorunda kalan Stoke City Kulübü Başkanı Peter Coates, Tuncay'a değer verdiklerini, ancak diğer oyunculardan bir farkı bulunmadığını söyledi.

Coates, "Her oyuncu gibi Tuncay da oynamak istiyor. Ancak bu tür şeyler olabiliyor. Tuncay'ın iyi olacağına eminim. Bu bir yarışma ve herkes oynamak istiyor. Tuncay herkesten farklı bir futbolcu değil" dedi.

Coates, Tuncay'ın ilk 11'de forma giymek için sabırlı olması gerektiğini ve teknik direktörü Pulis'e güvenmesi gerektiğini belirterek, "Tuncay'ın takımımızda olmasından dolayı çok memnunuz. Eminim ki Tony (Pulis) onun için en doğru yeri bulacaktır ve Tuncay bizim için iyi bir oyuncu olacaktır" dedi.

Coates, teknik direktörü Tony Pulis'i de savunarak onun takım için en iyi şeyleri yapmaya çalıştığını sözlerine ekledi./milliyet