Beşiktaş, Bobo için Racing Santander ile temasa geçtikleri yolunda İspanyol basınında çıkan haberi yalanladı. Brezilyalı golcüyü satmayı düşünmeyen siyah-beyazlılar, ancak çok yüksek bir teklif karşısında bu oyuncunun transferine sıcak bakabileceklerini ifade ettiler. Siyah-beyazlılar, aksi durumda yabancı kontenjanını boşaltmak için bu oyuncusunu kullanmayacak.
Batuhan Karadeniz"in, Eskişehirspor"a kiralık verilmesinden sonra forvette alternatiflerinin azaldığını söyleyen Beşiktaşlı yöneticiler, bu nedenle Bobo"nun ayrılmasının mümkün olmadığını belirttiler. Siyah-beyazlılar üstelik küçük bütçeli İspanyol kulüplerinden de uzak durmaya çalışıyor.
Sözleşmesinin bitmesiyle Beşiktaş"tan ayrılarak Getafe"ye giden İbrahim Kaş"ın yetiştirme parasının Beşiktaş"a henüz ödenmediği, bu nedenle küçük bütçeli İspanyol kulüplerinin de mali zorluk yaşadığı vurgulandı. 500 bin euroya yakın bir ücreti İspanyol kulübünden tahsil edemeyen siyah-beyazlılar, Racing Santander ile de problem yaşanmasından korkuyor.
FIFA"da sadece Türk kulüplerinin davası bulunmadığına dikkat çeken Beşiktaşlılar, “İspanyollar"dan da borcu olan çok kulüp var. Biz Getafe"yi henüz FIFA"ya şikayet etmedik. Ancak bekliyoruz. Gerekirse bu yola da başvururuz” ifadesini kullandılar.

MİLLİYET