F.BAHÇE"DEKİ İspanyol krizi bitmek bilmiyor. Önce teknik direktör Luis Aragones"e mukavelesi gereği 3 milyon Euro ödeyen yönetimin başı şimdi de eski futbolcuları Josico Verdu ile başı belada. Çalışmadığı 1 yılın parasını alarak sarı-lacicertli kulübün bütçesine ağır bir darbe vuran İspanyol teknik adamın açtığı yara henüz kapanmazken, F.Bahçe"den hâlâ alacağını olduğunu iddia eden Josico da Kanarya"yı FIFA"ya dava etmeye hazırlanıyor.

GEÇTİĞİMİZ sezon İspanya"nın Villarreal kulübünden transfer edilen ve F.Bahçe ile yaptığı anlaşma gereği yıllık tüm alacakları dahil 2 milyon Euro"ya imza atan Josico, 2 senelik sözleşmesi gereği 4 milyon Euro hak sahibi olduğunu iddia ediyor. Şu ana kadar bu 4 milyon Euro"nun sadece 400 bin Euro"sunu sarı-lacivertlilerden alabildiğini savunan İspanyol oyuncu, geri kalan 3 milyon 600 bin Euro"yu da tahsil etmek için Luis Aragones"in avukatı aracılığıyla F.Bahçe"yi FIFA"ya şikâyet etmeye hazırlanıyor. Ayrıca Josico"yu 2 milyon Euro bonservisle F.Bahçe"ye veren ancak bu paranın sadece 1 milyon Euro"sunu alan Villarreal de kalan bakiye için sarı-lacivertlileri FIFA"ya şikâyet edecek.

FATURA ÇOK KABARDI

TOPLAMDA Aragones ve Josico"ya verilecek paranın 6 milyon 600 bin Euro"sunu sezon sonuna kadar ödemek zorunda olan sarı-lacivertliler yaklaşık 15 milyon TL"yi hiçbir şekilde yararlanamadığı 2 kişiye ödemek zorunda. Bu ağır maliyet Avrupa"da oynayan bir yıldız futbolcunun transfer ücreti ile neredeyse eşdeğer görülürken, yönetimin izlediği yanlış politika camia içinde kaos ortamı yaşanmasına neden oldu.

OKÇU SORUN OLACAK

DAHA önce Aurelio"nun Real Betis"e gitmesi üzerine açılan davayı da kaybeden sarı-lacivertlilerin başı takımın golcüsü İspanyol Daniel Güiza konusunda da bir hayli ağrıyacak gibi gözüküyor. Her fırsatta Türkiye"de mutlu olduğunu söylemesine rağmen kendisine İspanya"da takım arayan, ancak 15 milyon 900 bin Euro gibi oldukça yüksek maliyeti ve 3.5 milyon Euro yıllık ücreti yüzünden kendisine bir kulüp bulmakta zorlanan Güiza da tıpkı Aragones ve Josico gibi takıma yarar değil, zarar sağlıyor. Gelecek yıl kontratı bitecek olan Okçu da F.Bahçe"den ayrılırken kulübün başına iş açacak gibi görünüyor.

Kanarya"da 7 yıldız kart sınırında

ŞÜKRÜ Saracoğlu"nda yarın seyircisiz maçta Kasımpaşa"yı ağırlayacak olan F.Bahçe"de kart alarmı verildi. Süper Lig"in en az faul yapan takımlarından olmasına rağmen hemen hemen her maç sarı kartla cezalandırılan sarı-lacivertli futbolcularda 7 oyuncu kart sınırında bulunuyor. Kaptan Alex, Cristian, Güiza, Lugano, Emre, Gökhan ve Carlos"un 3"er sarısı bulunurken, bu futbolcular Kasımpaşa karşısında kart görmeleri durumunda 6 Aralık"ta oynanacak Eskişehir maçında forma giyemeyecekler.

SINIRDA bulunan 7 isimden 6"ının Kasımpaşa karşılaşmasında ilk 11 başlaması beklenirken, bir tek Emre Belözoğlu sakatlığı nedeniyle karşılaşmayı tribünden takip etme zorunda kalacak. - vatan