İstanbul'da trafik kazasında hayatını kaybeden ve ''Kıvırcık Ali'' olarak tanınan sanatçı Ali Özütemiz'in adı, Antalya'da bir köyün futbol sahasına verilecek.

Kumluca ilçesine bağlı Toptaş köyü muhtarı Bülent Panuş, Çatalca'da geçen hafta geçirdiği trafik kazasında yaşamını yitiren Ali Öztemiz'in adının, köylerindeki futbol sahasına verilmesini kararlaştırdıklarını söyledi. Panuş, ''Köyümüzdeki aşure şenliğinde bizimle olan Ali Özütemiz'in adının, konser verdiği futbol sahasında yaşaması için bir karar aldık ve bu kararı Kaymakamımıza bildirdik'' dedi.

Kaymakam Salih Işık da AA muhabirine yaptığı açıklamada kararın son derece yerinde olduğunu belirtti. Uygulama için gerekli yasal prosedürlerin yerine getirilmesi için talimat verdiğini bildiren Işık, ''Sanatçının trafik kazasında yaşamını yitirmiş olması üzücü. Adının, son konser verdiği stadyuma verilmesi ona bir vefa duygusu. En kısa zamanda resmiyete geçireceğiz'' diye konuştu.

Kıvırcık Ali olarak tanınan sanatçı, 9 Ocakta, Kumluca'ya bağlı Toptaş köyünde Üçüncü Geleneksel Aşure Şenliği'ne katılmış, köyün futbol sahasında konser vermişti. (AA)