Okulun ısınma sorununu çözen Nazillili İşadamı Nuri Önel"e okul idaresi ve öğrenciler tarafından teşekkür plaketi verildi. Okul Müdürü Adalet Barış ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan da işadamına teşekkür etti.
Yavuz Selim İlköğretim Okulu kalorifer dairesinde düzenlenen törene değişik sınıflardan 40 civarında öğrenci katıldı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Ercan, işadamı Nuri Önel"e teşekkür ederek “Okulumuz daha önce sıvı yakıt sistemi ile ısıtılmaktaydı. Bu sistemde sık sık arızalar yaşanması nedeniyle öğrencilerimiz soğukta ders görmek zorunda kalıyordu. Aynı zamanda bu sistem pahalı yakıtı sebebiyle okullarımıza büyük maddi yük olmaktaydı. Hayırsever işadamımız sayesinde çocuklarımız paltolarından kurtulup sıcak bir ortamda ders yapmaya başladılar. Bundan böyle okulumuzda tam gün eğitim gören 950 öğrencimiz katı yakıt sistemli yeni kalorifer kazanımızla daha ucuza ve yüksek kalorili sistemle daha iyi ısınacaklar. Kendisine okulumuz adına çok teşekkür ediyorum” dedi.
Firma olarak kalorifer kazanları ürettiklerini ifade ederek işadamı Nuri Önel “Elimizden geldiğince okullarımızın ihtiyaçlarını gidermeye çalışıyorum. Çocuklarımızın soğukta üşüyerek ders çalışmalarına kalbim razı olmadı. Bu nedenle hemen katı yakıt sistemli okulumuzu ısıtabilecek kapasitede kalorifer kazanı imal ederek okulumuza kurduk. Şu anda oldukça verimli bir şekilde çalışan kazanımız sayesinde okulumuzun en ücra köşesi bile mükemmel şekilde ısınıyor. Çocuklarımızı mutlu ve sağlıklı görmek hepimizi çok mutlu etti” dedi.