AYDINPOST ÖZEL- TES-İŞ Aydın Şube Başkanı ve Türk-iş Aydın İl Temsilcisi Mustafa Aydın başkanlığında sabah saatlerinde Ankara"ya ulaşan kafileyi Sıhhiye Meydanında karşılayan Taner, Miting bitimine kadar işçileri Sıhhiye Meydanında yalnız bırakmadı. Miting sonrası Metroya kadar işçileri uğurlayan ve hepsiyle teker teker ilgilenen Recep Taner, İşçilerin haklı taleplerini seslendirdikleri Sıhhiye Meydanından yükselen sese iktidarın kulak vermesi gerektiğini ifade etti.

Taner,“Müktesep özlük hakları ellerinden alınan Tekel işçileri 4/C kapsamına alınarak açlığa mahkûm edilmek istenmektedir. Haklı taleplerinin yerine getirilmesi için yapılan tüm zorlamalara ve sert yaklaşımlara karşı 34 gündür kar, kış, soğuk demeden, çoluk çocuk Ankara"da sürdürdükleri hak arama mücadelesine iktidar Partisinin kulaklarını tıkamaya devam etmesi AKP"nin işçiye bakış açısının açık bir göstergesidir.

Adını Adalet ve Kalkınma koyan ancak Adaleti ve Kalkınmayı kendi yandaşlarının dışındakilere uygulamaktan yoksun tutum ve davranış içerisindeki AKP"ye gereken cevabı sandıkta vatandaşımızın vermesi ise çok uzak değildir” dedi.