AYDINPOST ÖZEL

İşçi Partisi Merkez İlçe Teşkilatı, parti il binasında genel kurulunu gerçekleştirdi.

Kongrede açılış konuşmasını yapan Merkez İlçe eski Başkanı İsmail Altıntaş, “Ulusalcılık ve vatan savunması artık suç ve terörist faaliyet kapsamında incelenir hale gelmiştir. Ortada suç olarak algılanabilecek herhangi bir faaliyeti bulunmayan insanlar hapse atılarak terörist olarak addediliyorlar. Eğer bu insanların yaptıkları suçsa biz hepimiz bu suçları işlemekteyiz ve bu suçlardan hüküm giymek hepimiz için onurdur. Biz, şu an cezaevinde tutuklu bulunan vatanseverlerin bir suçları olmadığını her yerde söylüyoruz. Bir tekzip dahi çekemiyorlar. Ulusalcı ve vatansever olduğunu iddia eden çok büyük bir grup da, Ergenekon Soruşturması kapsamında tutuklanan İlhan Selçuk"un serbest bırakılışından sonra ""bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın felsefesiyle hala haksız yere hapiste yatan vatanperver insanları kendi kaderine terk ediyor. Fakat biz bu mücadeleyi bırakmayacağız, Tekirdağ mitingi bunun en güzel örneklerinden biridir. Mitinge gelen CHP, DSP; ADD ve diğer sivil toplum örgütlerinin Tekirdağ şubelerinin saygıdeğer üyelerini bilinçlerinin açık olmasından dolayı tebrik ederim. Bu ülkenin içinde bulunduğu vahim durumun çözümünün merkezinde İşçi Partisi vardır. AKP ve DTP dışındaki tüm partileri ulusalcı ve Kemalist bir çizgide buluşmaya davet ediyoruz.Bu yerel seçimler içinde geçerlidir.AKP ve DTP dışında hangi partiden olursa olsun dürüst, ahlaklı ve Atatürkçü bir aday gösterildikten sonra desteklemeye hazırız” dedi.
Faaliyet raporunun okunmasının ardından seçimlere geçildi. Tek listeyle gerçekleştirilen seçimlerde Selçuk Nacar başkanlığa seçilirken, yönetim kurulunda şu isimler yer aldı:
Sevim Aldırmaz, Nazif Gürsoy, Hayrettin Özkahya ve Hakan Özdem.


Kritik bir dönemden geçiyoruz
Yeni Başkan Nacar, “Ülkemiz ve İşçi Partisi kritik bir dönemden geçiyor. Bu yüzden parti içinde sıkı bir disiplin uygulamak zorundayız. Tüzük kurallarına sıkı sıkıya bağlılıkla giden İşçi Partisi"nin yönetim anlayışını, ben de benimsiyorum” diye konuştu.

Fotoğraflar: Hüsnü Özer (Aydınpost)