İstanbul 2. Bölge bağımsız milletvekili adayı olan 'Balyoz' davasının 1 numaralı sanığı emekli Orgeneral "Çetin Doğan" için toplantı yapıldı.
 
Şişli'de düzenlenen toplantıya emekli askerlerin yanı sıra İşçi Partisi ve TGB'liler destek verdi. Cumhuriyet Güçbirliği Platformu tarafından Şişli Atatürk Evi Müzesi önünde yapılan basın açıklamasına Çetin Doğan'ın eşi Nilgün Doğan, emekli Tümgeneral Osman Özbek, İşçi Partisi Genel Başkan Yardımcısı Erkan Önsel ve Türkiye Gençlik Birliği (TGB) üyeleri katıldı.
 
Nilgün Doğan, basın açıklaması öncesinde kısa bir konuşma yaparak, Türkiye'de ikinci bir kurtuluş savaşı verildiğini söyledi. Hasdal ve Silivri cezaevlerinde yatan eşi ve beraberindeki bütün askerler, aydınlar, siyasi parti mensupları, bilim adamları, gazeteciler ve yazarların vatan nöbeti tuttuklarını ifade etti.
 
Grup adına basın açıklaması yapan emekli Tümgeneral Osman Özbek ise Cumhuriyet Güçbirliği adaylarının halk için son milli şans olduğunu öne sürdü. Özbek, "Seçimlerde halkımız ya birlik ya bölünmeye, ya Cumhuriyet ya federasyona, ya hürriyet ya diktatörlüğe, ya tek bayrak ya çok bayraklı olmaya zorlanmaktadır. Yargı iktidarın arka bahçesi olmuştur." dedi. (Zaman)