Türkiye İşçi Emeklileri Derneği(TİED) Nazilli Şubesi Yönetimi, Nazilli Adnan Menderes Devlet Hastanesi"nde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Atatürk"ün emekliye ayrılışının 74. yıldönümü nedeniyle bu ziyareti gerçekleştirdikleri belirten TİED Nazilli Şube Temsilcisi Cahit Coşkun, “Atamızın emekliye ayrıldığı bu özel günde, hastanelerimizde tedavi gören emeklilerimizi ve diğer hastaları ziyaret ederek birer gül verip gönüllerini almak istedik” dedi.
TİED tarafından Mustafa Kemal Atatürk'ün mareşallik rütbesinden emekli olduğu 30 Haziran tarihinin “Emekliler Haftası” olarak kutlandığını hatırlatan TİED Nazilli Şube Temsilcisi Cahit Coşkun, hafta etkinlikleri kapsamında Nazilli"deki hastanelerde tedavi gören tüm hastaları ziyaret ettiklerini söyledi. Coşkun, “Bu anlamlı günde, hem hastalarımıza birer gül vererek geçmiş olsun dileklerinde bulunmak hem de Ulu Önder Atatürk"ümüzün emekli oluşunu anmak için Adnan Menderes Devlet Hastanemizi ziyaret ettik. Hastane yönetimi yaptığımız ziyarette bizlere büyük destek verdi. Kendisine ve hastane personeline, hastanede tedavi gören vatandaşlarımızla çok iyi ilgilendikleri için memnuniyetimizi ve teşekkürlerimizi sunduk. Hastanemizde tedavi gören tüm emekli ve diğer hastalarımıza acil şifalar dileklerimizle birlikte, hastane personeline de çiçek vererek ettik” dedi.
Hastanenin ortopedi servisinde tedavi görmekte olan 8 yaşındaki Hüseyin Pekel, kendisine ve annesine çiçek veren dernek yetkililerine teşekkür ederek “Büyüklerimin bu güzel davranışı karşısında acımı unuttum. Atatürk"ümüzü bu şekilde anmaları beni çok mutlu etti. Okulda ve ailelerimizden öğrendiğimiz, tanıdığımız Atatürk"ü bir kez daha gururla tanımış oldum. Amcalarıma çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.