Türkiye İş Bankası ile Söke Ticaret Odası arasında imzalanan protokol ile oda üyelerine özel koşullarda nakdi kredi imkanı sağlanacak.
Söke Ticaret Odası Toplantı salonunda gerçekleşen protokol törenine İş Bankası Ticari Bankacılık Direktörü Hande Aydemir, İş Bankası Söke Şube Müdürü Sedat Daloğlu, Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran, meclis Başkanı Behlül Er ve Ticaret Odası yöneticileri katıldı. İmzalanan protokol ile Söke Ticaret Odası üye firmalarına YTL kredileri, orta ve uzun vadeli yatırım kredileri, ihracat döviz kredileri, faturalı alışveriş kredisi, iş yeri kredisi, ticari taşıt kredisi, traktör kredisi, tarım ekipman kredisi ile küçük ve orta ölçekli tarımsal işletmeler kredileri gibi ürünler sunulacak.
İş Bankasının kuruluşundan bu güne ticaretin ve sanayinin gelişimine kaynak ayırdığını ifade eden İş Bankası Ticari Bankacılık Direktörü Hande Aydemir; “İş Bankası ulusal kimliğini koruyan hissedar yapısı ile ülke ekonomisinin büyümesine önderlik etmekte. Bu çerçevede İş Bankası kredi ve nakit yönetimi alanında atılmakta olan yeni adımlarla, Söke ilçesinin ekonomik gelişimi de destekleyecek” dedi.
Söke Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Toyran ise; “Üyelerimize çeşitli alternatifler sunmak üzere bankalardan gelen teklifleri değerlendiriyoruz. Üyelerimiz odadan alacakları oda kayıt belgesi ile İş Bankası"nın sunduğu uygun şartlı krediler faydalanabilecek. Protokolün hayırlı olmasını diliyorum” diye konuştu.