Kuşadası"nda 19 Ağustos 2006 tarihinde Atatürk Bulvarı üzerindeki halk plajında bulunan iskeleden sığ denize atlayarak boynunu kıran ve felç olan 15 yaşındaki Bahadır Uğur"a, Kuşadası Genç İşadamları Derneği(KUGİAD)"inden çok önemli bir destek geldi.
Mevcut bilgisayarı ile ihtiyaçlarını karşılayamayan ve halen tekerlekli sandalyede hayata tutunmaya çalışan Bahadır Uğur, bilgisayar üzerinden Açık Öğretim Lisesi derslerine devam ediyor ve bilgisayar Bahadır"ın hayatının en önemli parçalarından birisi durumunda. Mevcut bilgisayarı son derece yetersiz kalan Bahadır"ın hem derslerini ve sınavlarını verebilmesi için, hem de tek eğlencesi olan bilgisayarın KUGİAD tarafından hediye edilmesi Uğur ailesini ve Bahadır"ı sevince boğdu.
Derslerini ve sınavlarını verebilmesi için bu bilgisayarın çok önemli bir donanım olduğunu ifade eden Bahadır, “KUGİAD üyelerine beni unutmadıkları için çok teşekkür ederim” dedi.
Kuşadası Genç İşadamları Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Fahri Alem Günaydın, “Bahadır pırıl pırıl bir genç. Bu talihsiz kaza onu ve ailesini çok etkilemiş. Ama Bahadır, tüm engelleri beyninde aşmış ve hayattan ne istediğini bilen bir genç. Onun bu mücadelesi hepimize örnek olmalı. Biz Bahadır"ın bir gün tüm hedeflerine ulaşacağına eminiz. Bahadır"ın derslerinde başarılı olabilmesi ve bilgisayarda vakit geçirebilmesi için son model ve çok ileri teknoloji bir bilgisayar kendisine hediye ettik. Bahadır her şeyin en iyisine layık. KUGİAD Üyesi arkadaşlarıma da duyarlılıkları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.