İZMİR"DE 15 yaşındaki lise öğrencisi Ö.Ç."yle zorla oral seks yaptığı iddiasıyla tutuklanan işadamı A.K. (37) hakkında, 15 yıl hapis cezası istemiyle dava açıldı. Ö.Ç., ablası E.Ç."nin erkek arkadaşı olan A.K. ile geçen temmuz ayında tanıştığını belirterek şunları söyledi: “Ablamla birlikte A.K."nin Çeşmealtı"ndaki yazlığına gittik. Ablam denize girmedi, biz ikimiz girdik. Burada bana sarılıp öptü. Sonra evde cinsel ilişkiye girmeden seviştik. Ertesi gün bana, ablam ve benimle sevişirken çektiği görüntüleri cep telefonundan izletti. Bana mesajlar atmaya başladı. Ablam ile A.K."nin evine de gittik. Burada iç çamaşırlı fotoğraflarımı çekti. Ardından seviştik. Benimle aşk yaşamak istediğini söyledi. Geçen 16 Ekim"de bizim yazlığa gittik. Burada beni çırılçıplak soyup yatağa götürdü. Zorla oral seks yaptırdı. Yaşadığım olayı aileme anlattım. Polise gitmeme izin vermediler. Ben de evden kaçtım. En son olaydaki, üzerimde olan giysileri delil için polise verdim. Şikayetçiyim.”
A.K. ise ifadesinde, “Ablası ile duygusal ve cinsel ilişkim vardı. Yazlığıma ablası ile birlikte geldiler. Ö.Ç., ablasıyla ilişkimizi bildiği halde bana kur yapmaya başladı. Cinsel içerikli mesajlar attı. Birlikteliğimiz hiç olmadı” dedi.
Bu adam belalı biri şikayetçi olmayalım
ABLA E.Ç. de “Erkek arkadaşımın kardeşimle duygusal ilişki yaşadığını öğrenince ondan ayrıldım” dedi. Anne S.Ç. olayı öğrenince eşine durumu anlattığını, ancak eşinin “Bu kişi belalı, şikayetçi olmayalım” dediğini, bu yüzden gidip şikayetçi olmadıklarını anlattı. Adli Tıp Kurumu Grup Başkanlığı"nda Ö.Ç. ve zanlı A.K."den alınan kan örnekleri ile olay günü genç kızın giydiği kıyafetler üzerindeki moleküler ve genetik incelemede, bulaşan spermin zanlıya ait olduğunun tespit edildi. A.K. hakkında, 15 yıl hapis cezası istemiyle yargılanması için dava açtı.